Grand Hôtels Veranda i Stockholm söker Kock till á la carte

Cheffle AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Cheffle AB i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige

Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm och några av Sveriges bästa restauranger finns i huset. Vi kan stoltsera med att vi serverat mat och dryck sedan hotellet byggdes 1874. För 100 år sedan byggdes också de första sommarverandorna på hotellet. Sedan dess har Verandan varit en självklar mötesplats för såväl Stockholmare som besökande turister.

På Verandan erbjuder vi vår bufféfrukost, à la carte lunch och middag samt olika temaveckor med härliga bufféer och klassiska smörgåsbord.

I grundaren Regis Cadiers namn finns Cadierbaren - hit hittar alla hem, Stockholmare som hotellgäster och andra tillresta gäster. Den grandiosa baren rymmer after-work-sällskap, informella möten och festkvällar bubblande av champagne och spännande drinkar. Våra bartendrar är några av Sveriges bästa och vi erbjuder mat från vår stora barmeny, à la carte-frukost, lunch och Afternoon Tea.

Room Service finns på plats dygnet runt och serverar frukost, lunch, middag och allt däremellan vid alla tidpunkter.

Utöver detta har vi 24 eventlokaler som rymmer två till över 1000 personer, där de historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler.

Vår stora vinkällare som leds av en Head Sommelier är vida känd och har ett av de absolut största och mest prestigefyllda utbudet i norra Europa, vi har vidare egen styckbod, patisseri och floristavdelning i huset.
Sammantaget gör detta att Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster.

Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är medlem i Leading Hotels of the World.

OM ROLLEN

I vår ständiga strävan att alltid utveckla och kvalitetssäkra vår mat- och dryckesavdelning söker vi dig som är passionerad och brinner för ditt yrke som kock. Du ska med engagemang och kunskap vara med och skapa minnesvärda smakupplevelser för våra gäster. Vi letar därför efter dig som är genuint intresserad av mat och känner dig bekväm och rejält hemmastadd i ett stort restaurangkök.

Gemensamt är att vi har vi ett genuint intresse för yrket där vi lagar internationell- och svensk mat med förstklassiga råvaror. I Verandaköket arbetar vi mycket med traditioner och klassiskt svenskt kök och följer en årlig kalender för våra välrenommerade temaveckor. Men oavsett tema eller om lunch eller kväll så ska service och kvalitet genomsyra hela verksamheten och detta ska därför vara en självklarhet även för dig.

Det kommer stundtals att krävas en del flexibilitet och hårt arbete. Att vara stresstålig och lösningsorienterad är därför en klar fördel. För rätt person kommer det att vara både utvecklande, givande och framför allt roligt. Då vårt kök består av många olika avdelningar finns goda möjligheter för dig att både utveckla och utvecklas. Arbetstiderna varierar och förläggs till såväl dagtid, kvällar som helger.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är positiv, strukturerad och noggrann

Du har flera års yrkesvana - tidigare erfarenhet från à la carte och såväl svenskt som internationellt kök är ett krav

Du har dokumenterad utbildning inom yrket alternativt motsvarande dokumenterad erfarenhet

Du har tidigare vana från att leda ett team och känner dig bekväm i att ta beslut som rör det dagliga arbetet.

Du talar svenska och/eller engelska

VI ERBJUDER

En spännande utmaning och stimulerande arbete i ett Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda.

En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster

Arbetsplatsen är placerad på hotellet där vi har högt i tak och en stor variation i arbetsuppgifter

Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Anställningsförmåner och förmåner inom Grand Group.

Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster.

För eventuella frågor kontakta gärna jobb@grandhotel.se

Vi genomför bakgrundskontroll som del av vår rekryteringsprocess. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!



1-2 års erfarenhet

Ersättning
Fast månads- vecko- eller timlön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2023-04-15
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Cheffle AB (org.nr 559139-5024)

Arbetsplats
AB Nya Grand Hôtel

Jobbnummer
7553665

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Cheffle AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Cheffle AB: