Fiskförädlare med öga för perfektion till Fiskhallen Sorunda
Fiskhallen Sorunda AB / Kockjobb / Stockholm
2019-10-25
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Fiskförädlare med öga för perfektion till Fiskhallen Sorunda" (publicerad 2021-08-20) ⬅️
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fiskhallen Sorunda AB i Stockholm,
Umeå eller i
hela Sverige Fiskhallen Sorunda är Stockholms nya sjömatsgrossist. I samarbete med våra två systerbolag Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött hoppas vi på att kroka fast stans bästa (och mest kräsna) krögare. Engagemang, energi, kvalitet och kundfokus är ord som kännetecknar oss.
Nu vänder vi oss till dig som har ett äkta sjömatsintresse och vet hur du får fram de absolut finaste filéerna. Det är dags att byta kurs och styra skutan mot en ny fantastisk jobbmöjlighet.
Som fiskförädlare är du en av de viktigaste spelarna i vår kedja. Du är den som har koll på hur gösen ska fjällas, rödingen ska fileas och laxen trimmas. Du är ansvarstagande och har ett öga för perfektion, det är ditt hantverk som kundens ögon kommer att mötas av då de packar upp dagens leverans. Service och kundfokus är verkligen din grej!
Vår kundlista består av några av Stockholm mest kräsna krögare som ställer höga krav på oss. Här har du stor fördel av dina tidigare erfarenheter som gör att du även kan komma med tips om hur man faktiskt skulle kunna hantera en odlad piggvar på ett ännu bättre sätt än vad kunden föreslog i första läget. Vi gillar också att du är ödmjukt nyfiken och uppmuntrar att du slänger ut frågor till dina kollegor när du själv inte hajar. Det finns garanterat fler som gärna vill svara, och nästa gång är det du som lär ut något nytt till någon annan.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Arbetsplatsen är i Västberga som ligger precis söder om Stockholm city.
Vem är du?
• Du är en fena på att hantera fisk, skaldjur och annan sjömat.
• Du tycker att ordning och reda är A och O.
• Du gillar teknik som kan förenkla ditt arbete, och anser att det inte alls var "bättre för".
• Vi ser mångfald och skillnader mellan människor som en superkraft i företaget. Om du söker som tjej blir vi upp över öronen lyckliga men vi blir glada om du som kille söker med.
• Du är flexibel och tvekar inte en sekund att dra på dig gummistövlarna, hjälpa en kollega i sjönöd och hugga i där det behövs
• Du är en envis optimist med kämpaglöd! I ett litet och nystartat bolag gäller det att hålla humöret uppe när det blåser lite motvind, och med gemensam positiv energi jobba för att bli Sveriges bästa sjömatsgrossist!
Vad får du av oss?
• en arbetsplats i nya fräscha lokaler.
• ett bolag som gillar dig och dina nya idéer och där nästan allting är möjligt.
• kollegor med hög kompetens om våra produkter då vi bygger ett dreamteam av matnördar som gärna diskuterar olika filétekniker, bästa tid och vatten för hummerfiske eller den senast hållbart odlade fiskarten.
• en familjär, handlingskraftig, flexibel och jordnära organisation.
• det som du i övrigt kan tänkas behövas som fast lön, friskvårdsförmåner, personalrabatt på våra fantastiska produkter, frukostmacka, färsk frukt och kaffe.
Hur gör jag?
För frågor, kontakta Magnus Leidstedt på nummer 070-733 97 79.
Visst låter det spännande?! Ansök så snart som möjligt dock senast den 15 november 2019.
För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Vi tar hjälp av vårt moderbolag, Martin & Servera, för hantering av ansökningar i den här rekryteringen.
Välkommen med din ansökan!
Varaktighet, arbetstid
Heltid/ Ej specificerat
Publiceringsdatum2019-10-25ErsättningEnligt ö.k
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-11-15
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFiskhallen Sorunda AB
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Fiskhallen Sorunda AB (org.nr 559146-5140)
Arbetsplats Fiskhallen Sorunda
Jobbnummer 4888246
Observera att sista ansökningsdag har passerat.