Fazer söker produktionsledare till produktionskök
Fazer Food Services / Maskiningenjörsjobb / Sundbyberg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla maskiningenjörsjobb i Sundbyberg,
Solna,
Danderyd,
Stockholm,
Lidingö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Sundbyberg,
Solna,
Stockholm,
Järfälla,
Sollentuna eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. I år firar Fazer 125-årsjubileum och att det är 150 år sedan företagets grundare Karl Fazer föddes. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Vi söker dig som vill utveckla ett av våra större kök i Stockholm.
Vi tror att du har ett affärsmässigt tankesätt och är van att arbeta med processtyrning. För att nå dina mål jobbar du aktivt med att motivera och inspirera din grupp så att ni tillsammans når era mål. Du har god kontroll över kostnader och intäkter och strävar dagligen efter att ständigt förbättra och utveckla verksamheten. Som person är du strukturerad, strategisk, flexibel och målinriktad.
Vi tror att du har:
• erfarenhet som ledare i form av produktionsledare eller köksmästare
• arbetat i storkök
• vana i att arbeta med egenkontroll, inköp och lagerhållning
• känsla för att utveckla långsiktiga relationer
• erfarenhet av att arbeta i kostdatasystem
• van att ansvara för arbetsmiljöfrågor
• erfarenhet av resultat och budget
• god förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska
Som person besitter du goda ledaregenskaper och har förmåga att entusiasmera dina medarbetare genom att du själv är med i den dagliga driften i köket. Genom ett flexibelt och tydligt ledarskap ska du vara drivande i utvecklingen av köket och av våra medarbetare i deras personliga utveckling.
Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Sektorgruppchef Sara Sundquist. 072-238 19 90,
sara.sundquist@fazer.comArbetstid: Heltid, dagtid
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning
Sista dag att ansöka är snarast dock senast 2016-09-19. Vi tillämpar löpande urval.
Placeringsort: Sundbyberg
Fazer Food Services har kollektivavtal med Unionen.
Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström, tel 070-598 73 06
e-post:
lotta.n.backstrom@fazer.comVaraktighet, arbetstid
Heltid -
Publiceringsdatum2016-09-08ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-09-22
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 3036442
Observera att sista ansökningsdag har passerat.