Fazer Food Services söker köksmästare till Magnetiten
Fazer Food Services / Kockjobb / Kiruna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Kiruna,
Gällivare,
Jokkmokk,
Pajala,
Överkalix eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Kiruna,
Gällivare,
Boden,
Arvidsjaur,
Kalix eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Företagsrestaurangen Magnetiten i Kiruna är en företagsrestaurang med högt tempo och en väldigt varierad vardag, med allt ifrån lunch till utskick i restaurangen under jord, packade matpaket och representationsluncher samt middagar.
Vi söker nu en köksmästare som gillar utmaningar. Vi letar efter dig som är positiv, kreativ och lösningsfokuserad och som vill vara med att driva och utveckla vår verksamhet i Kiruna.
Du kommer att dela din tid mellan att säkerställa kvaliteten på matlagningen samt att utveckla verksamheten. Du kommer också att bland annat ha ansvar för medarbetarna i köket samt för kalkylering. Vi har central menyplanering där alla våra köksmästare och/eller kökschefer deltar med sina recept. Alla som arbetar på enheten deltar i arbetet under lunchen. Det betyder att du då arbetar antingen i köket eller ute i linjen, vilket innefattar såväl portionering av mat till gäst.
Vi vill att du har gått hotell- och restauranggymnasium eller motsvarande, har lång erfarenhet av kockyrket och har arbetat i ledande befattningar. Du är självklart också positiv, social och gillar att träffa våra gäster. Vi tror att du förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och att du är bekväm med att vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter på restaurangen. Vi önskar att du har tidigare dokumenterad ledarerfarenhet, men din vilja, ditt engagemang och din personlighet väger också tungt.
Vi befinner oss i en expansiv fas och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Tjänsten är på heltid med lön enligt överenskommelse.
Arbetstid dagtid måndag till fredag, men arbete kan förekomma på helger och kvällar i samband med beställningar och catering.
Vi har kollektivavtal med Unionen.
Om du har frågor om tjänsten kontaktar du restauranggruppchef Niklas Lejon för mer information,
niklas.lejon@fazer.com , telefon 070-689 31 00.
Varmt välkommen med din ansökan snarast möjligt, och senast 2014-10-02.
Publiceringsdatum2014-09-18Arbetstider och omfattningHeltid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-10-02
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2002479
Observera att sista ansökningsdag har passerat.