Fazer Food Services Söker Köksmästare Till Magnetiten

Fazer Food Services AB / Kockjobb / Kiruna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Kiruna, Gällivare, Jokkmokk, Pajala, Överkalix eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Fazer Food Services AB i Kiruna, Gällivare, Boden, Arvidsjaur, Luleå eller i hela Sverige

Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.

Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger och caféer samt erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.

Företagsrestaurangen MAGNETITEN i Kiruna är en företagsrestaurang med högt tempo och en väldigt varierad vardag, med allt ifrån lunch, till utskick i restaurangen under jord, packade matpaket och representationsluncher samt middagar.

Vi söker nu en köksmästare som gillar utmaningar. Vi letar efter dig som är positiv, kreativ och lösningsfokuserad och som vill vara med att driva och utveckla vår verksamhet i Kiruna.

Du kommer att dela din tid mellan att säkerställa kvaliteten på matlagningen samt att utveckla verksamheten. Du kommer också att bland annat ha ansvar för medarbetarna i köket samt för kalkylering. Vi arbetar med Menigo som huvudleverantör. Vi har central menyplanering där alla våra köksmästare och/eller kökschefer deltar med sina recept. Alla som arbetar på enheten deltar i arbetet under lunchen, vilket betyder att du då arbetar antingen i köket eller ute i linjen.

Vi vill att du har gått Hotell- och restauranggymnasiet eller motsvarande och har lång erfarenhet av kockyrket och har arbetat i ledande befattningar. Du är självklart också positiv, social och gillar att träffa våra gäster. Vi tror att du förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och att du är bekväm med att vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter på restaurangen. Vi ser ett plus om du är intresserad av näringslära. Vi önskar att du har tidigare dokumenterad ledarerfarenhet, men din vilja, ditt engagemang och din personlighet väger också tungt.

Vi befinner oss i en expansiv fas och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är på heltid med lön enligt överenskommelse. Arbetstid dagtid måndag till fredag, men arbete kan förekomma på helger och kvällar i samband med beställningar och catering. Vi har kollektivavtal med Unionen.

Om du har frågor om tjänsten kontaktar du restauranggruppchef Niklas Lejon för mer information, niklas.lejon@fazer.com , telefon 070-689 31 00.

Varmt välkommen med din ansökan snarast möjligt, och senast 2014-03-14.

Publiceringsdatum
2014-02-17

Arbetstider och omfattning
Heltid

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2014-03-14
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Niklas Lejon

Företag
Fazer Food Services AB

Adress
Fazer Food Services AB
Lindhagensg. 120
11251 Stockholm

Jobbnummer
1781873

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Fazer Food Services AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Fazer Food Services AB: