Erfaren och kreativ bagare och konditor
Majola Restaurangkonsult AB / Bagarjobb / Värmdö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla bagarjobb i Värmdö,
Vaxholm,
Tyresö,
Lidingö,
Stockholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Majola Restaurangkonsult AB i Värmdö,
Vaxholm,
Lidingö,
Stockholm,
Solna eller i
hela Sverige Sträckt över nära 25 hektar mark längs det natursköna havsbandet utanför södra delen av Djurö ligger Djurönäsets konferenshotell. Konferensanläggningen är en av Sveriges största och är byggd 1979 och ägs av PTK. Med sina 272 rum utspridda på åtta möteshus är anläggningen en av få som erbjuder terräng, sköna naturstigar och vatten på den egna bakgården. Dessutom finns det stora möjligheter till fiske, gym, tennis, boule och fotboll.
Ärlig svensk god mat är Djurönäsets matfilosofi. Vi strävar ovillkorligt efter en tydlig grund byggd av glädje, tradition och hantverk där inspiration alltid ska vara närvarande. Köket arbetar därför gärna säsongsbundet med miljömärkta och närproducerade råvaror av allra högsta kvalitet. Vi vill att brödet ska vara vårt adelsmärke och något våra gäster minns och återvänder för.
Som bagare och konditor på Djurönäset kommer du att ingå i en köksstyrka om totalt 12 personer och du kommer att ansvara för utvecklingen av bageriet och konditoriet. Detta innefattar frukostbröd, matbröd, kuvertbröd, fikabröd, kakor och även en del desserter.
Gästerna består till större delen av konfererande företag, men även bröllop, spa-helger, privata fester och stora evenemang förekommer och där spelar vår bagare en mycket stor roll.
För mer information om Djurönäset, gå in på
www.djuronaset.comVi söker dig som är:
en erfaren bagare/konditor som behärskar ett klassiskt hantverk med innovativ känsla!
kreativ, nyfiken och med extremt kvalitets- och råvarufokus!
van att arbeta självständigt och under eget ansvar.
organiserad och noggrann.
villig att vara med och påverka Djurönäsets framtid och utveckling.
en mogen och ödmjuk lagkamrat.
mån om hygien och medveten om HACCP.
Meriterande erfarenheter:
erfarenhet av kurs-& konferensverksamhet eller välrenommerade krogar.
konditori & desserter
engelska i tal och skrift.
körkort och bil.
Arbetstider/schema
Arbetstiden är vanligen måndag till fredag mellan kl 6-15 men schemalagt arbete vissa helger kan förekomma vid högsäsong.
Djurönäset tillämpar årsarbetstid.
Publiceringsdatum2011-08-17Så ansöker duI denna rekrytering samarbetar vi med Majola RestaurangKonsult.
Ansökan skickas med CV till Daniel Norlander på
daniel.norlander@majola.seMärk din ansökan Djurönäset och att du söker tjänsten som Bagare.
Majola RestaurangKonsult är ett auktoriserat bemanningsföretag!
www.majola.seKörkortskravB
Tillgång till egen bil
Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
daniel.norlander@majola.seKontaktJonas Sundin, VD, 0704940182, 08-6003500 (Kontoret),
jonas@majola.seDaniel Norlander, 076-3403500, 08-6003500 (Kontoret),
daniel.norlander@majola.seFöretagMAJOLA RESTAURANGKONSULT AB
AdressMAJOLA RESTAURANGKONSULT AB
PALMFELTSVÄGEN 19
12162 JOHANNESHOV
KontorsadressPALMFELTSVÄGEN 19
JOHANNESHOV
KontaktuppgifterTelefonnummer: 08-6003500
Faxnummer: 08-6003501
E-postadress:
info@majola.se Jobbnummer 1005113
Observera att sista ansökningsdag har passerat.