Ekbacken söker en erfaren och driven köksmästare
Ekbackens Centralkök / Kockjobb / Sundbyberg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Sundbyberg,
Solna,
Danderyd,
Stockholm,
Lidingö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Ekbackens Centralkök i Sundbyberg,
Stockholm eller i
hela Sverige Familjeföretaget Fazer grundades 1891 när Karl Fazer öppnade sitt första konditori i Helsingfors. Idag har Fazer-koncernen affärsverksamhet i åtta länder och erbjuder måltidstjänster samt bageri- och konfektyrprodukter. Kända varumärken är bl.a. Amica, Dumle, Geisha och Skogaholm. I Sverige finns fem bagerier och 300 restauranger, konferensanläggningar och caféer. Konfektyrtillverkningen sker i Finland. Verksamheten är indelad i två affärsområden, Fazer Food Services samt Fazer Bageri & Konfektyr. Hörnstenar i allt arbete är kundfokus, utmärkt kvalitet och samarbete. Fazer-koncernens omsättning var över 1,4 miljarder euro år 2009. Koncernen har ca 17 000 anställda, varav 3 500 i Sverige.
Ekbackens produktionskök ligger i Sundbyberg. Här tillagar vi ungefär 1300 portioner per dag, fördelat på lunch och middag. Vi levererar vällagad mat främst till olika äldreboenden i Sundbybergs och Stockholms kommun och vi har verksamhet under veckans alla dagar.
Vår köksmästare har beslutat sig för att gå vidare och vi söker nu efter hans efterträdare. Vi söker dig, en drivande och erfaren köksmästare, som vill hjälpa oss att utveckla verksamheten vidare. Vi tror att du har en förmåga att motivera och inspirera personalen och att du brinner för matlagning samt jobbar kund- och målfokuserat. Till din hjälp har du en kunnig grupp medarbetare, ekonomiska mallar och system. Du har god kontroll över kostnader och intäkter och jobbar efter "Bästa arbetssätt". Som person är du flexibel, noggrann, serviceinriktad. Vi förutsätter att du jobbar efter Fazer Food Services värderingar; Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.
Vore det stimulerande att vara en nyckelperson på en spännande arbetsplats? Då är detta något för dig!
Arbetet innebär att:
• ansvara för en god kvalitet på maten
• ansvara för inköp och inventering
• ansvara för att egenkontrollprogrammet efterföljs, enligt HACCP
• vara med och utveckla menyer med anpassning till säsong
• vara delaktig i den dagliga produktionen
• du tillsammans med enhetschefen har övergripande ansvar för personal samt personalplanering
• du tillsammans med enhetschef utveckla och förnya verksamheten samt att upprätta, genomföra och följa upp strategiska och ekonomiska planer
Vi förväntar oss att du:
• har flera års ledarerfarenhet
• har relevant utbildning från branschen
• har flerårig matlagningserfarenhet
• är strukturerad
• är stresstålig
• behärskar svenska i tal och skrift
• har förståelse för köksekonomi
• har erfarenhet från storkök, gärna inom äldreomsorg
• har lätt för att kommunicera och samarbeta
• har datavana
• har pondus men är ändå prestigelös
Tjänsten är tillsvidare, heltid och arbetstiden dagtid, måndag till fredag.
Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns och tillträde ska ske snarast.
Publiceringsdatum2011-01-26Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2011-02-11
Ansökan kan skickas till e-postadress:
christer.schroder@fazer.seKontaktJenny Eriksson, Enhetschef, 070-685 37 99, 08-28 32 30,
jenny.c.eriksson@fazer.seChrister Schröder, Driftschef, 0706-439 250,
christer.schroder@fazer.seFöretagEkbackens Centralkök
AdressEkbackens Centralkök
Ekbacksgränd 6B
17292 Sundbyberg
KontorsadressEkbacksgränd 6B
Sundbyberg
KontaktuppgifterTelefonnummer: 08 28 63 40
E-postadress:
kok.ekbacken@amica.se Jobbnummer 833253
Observera att sista ansökningsdag har passerat.