B.A.R. vill öppna vinbar, söker nu Sommelier
Restaurang B.A.R / Servitörsjobb / Stockholm
2018-07-16
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "B.A.R. vill öppna vinbar, söker nu Sommelier" (publicerad 2018-08-20) ⬅️
Visa alla servitörsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Restaurang B.A.R i Stockholm Vi har nu som ambition att utveckla restaurangverksamheten på B.A.R. och söker en engagerad vinkunnig person som vill vara med och utforma och driva vår tilltänkta vinbar/skaldjursbar.
Du kommer att jobba sida vid sida med våra skaldjurs- och förrättskockar mitt i matsalen med direkt gästkontakt.
Det kommer att finnas stor möjlighet till kreativitet och samarbete med våra kockar och vår matsalsstab.
Vi ser stora möjligheter till förkovring i framför allt vita viner och mousserande viner.
Vår ambition är att ha en attraktiv vinbar som man gärna går till för att dricka ett intressant vin eller vin i kombination med skaldjur el mindre smakportioner. Är du vinkunnig, nyfiken, engagerad och brinner för vin och mat kontakta oss omedelbart!
Du har tidigare goda erfarenheter i matsal med höga ambitioner och med ett stort intresse för både service, mat och dryck. Du är ansvarsfull och en drivande person i gruppen. Du har självklart glimten i ögat, nära till skratt och har en härlig personlighet. Sommelierutbildning är meriterande. Vi har roligt på jobbet, vilket både är viktigt för oss som arbetsgrupp och är en förutsättning för den ständiga resan framåt att höja servicenivån.
Vi söker dig som är positiv, utåtriktad och trygg samt med goda referenser. Du har ett genuint mat- och vinintresse och ser fram emot att utvecklas tillsammans med teamet.
B.A.R. är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick.
"Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet." - Henrik Norström , kreativ chef B.A.R.
Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden.
Ett centralt vattenhål för innerstadsfolk som söker upplevelse och gastronomi på ett sätt som passar storstadslivet i en bekväm och modern miljö.
Publiceringsdatum2018-07-16Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-08-03
FöretagRestaurang B.A.R
AdressRestaurang B.A.R
Blasieholmsgatan 4A
11148 Stockholm
KontorsadressBlasieholmsgatan 4A
Jobbnummer 4253479
Observera att sista ansökningsdag har passerat.