Vi söker köksmästare med helhetssyn till Enskede

Fazer Food Services AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Fazer Food Services AB i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Järfälla eller i hela Sverige

Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.

Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger och caféer samt erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.

Till Kostenhet Dalen, Dalens sjukhusrestaurang och storkök i södra Stockholm, söker vi en matpassionerad, social och utåtriktad köksmästare som ser helheten.

I köket, som är beläget i Enskededalen, tillagar vi lunch och middag till patienterna på Dalens sjukhus, Nacka sjukhus och Saltsjöbadens sjukhus, Servicehuset i Dalen Äldreliv och ett antal dagcenter hos Attendo samt Restaurang Dahlian på Dalens sjukhus. Mycket av vår tillagning sker från grunden för att säkerställa kvaliteten och smakupplevelsen för våra ätande och gäster. Vi arbetar med Aivo kostdatasystem och levererar maten varm i kantiner. Vi är cirka 15 personer i köket och vi levererar även varor till vårdenheternas frukost och mellanmål. Köket omsätter ungefär 20 miljoner kronor årligen inklusive två nya kunder som kommer till från och med februari 2014.

Våra värderingar är Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.

Som köksmästare förväntar vi oss att du:
• Som engagerad ledare vill utveckla och leda vår verksamhet tillsammans med övriga medarbetare
• Tar ansvar för råvaruinköp, är mål- och resultatinriktad samt har ekonomiskt synsätt
• Är driven och självgående, tar egna initiativ och kan samarbeta
• Lagar mat från grunden med känsla för smakupplevelser
• Deltar i ständiga förbättringar inom hela produktionen
• Har datakunskaper
• Har utbildning i HACCP
• Har utbildning inom branschen och minst 5 års yrkeserfarenhet
• Talar och skriver flytande svenska
• Vi erbjuder rätt person ett utvecklande jobb i ett bra och välutrustat kök med duktiga och trevliga medarbetare

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med provanställning.
Arbetstiden är dagtid måndag-fredag.
Tillträde snarast, vi skulle behöva dig redan den 3 februari.

Kontakta enhetschef Katarina Wallenius för ytterligare information på telefon 072-250 44 00.

Fazer har kollektivavtal med Unionen. Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström,
tel 070-598 73 06,  lotta.n.backstrom@fazer.com .

Välkommen med din ansökan senast 2014-01-20.

Publiceringsdatum
2014-01-07

Arbetstider och omfattning
Heltid

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2014-01-20
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Katarina Wallenius

Företag
Fazer Food Services AB

Adress
Fazer Food Services AB
Lindhagensg. 120
11251 Stockholm

Jobbnummer
1741522

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Fazer Food Services AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Fazer Food Services AB: