Souschef till Lisebergs Wärdshus
Lisebergs Wärdshus / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Lisebergs Wärdshus i Göteborg Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende. Liseberg ägs av Göteborgs Stad och sysselsätter ca 400 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Bolaget omsätter årligen ca 1,1 miljard kronor.
Kort om Lisebergs Wärdshus
På Lisebergs Wärdshus finns en omsorg för det gedigna, och en respekt för såväl maten som den historia som sitter i varje trappsteg, i varenda litet hörn av detta drygt 200 år gamla hus.
Vi som arbetar på Lisebergs Wärdshus är stolta över vår produkt och levererar den med stor kunskap och ett personligt engagemang. Vi eftersträvar att i möjligaste mån arbeta närproducerat och ekologiskt.
Beskrivning och arbetsuppgifter
Som souschef på Lisebergs Wärdshus är du köksmästarens högra hand. Vid köksmästarens frånvaro planerar, leder och fördelar du arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, är delaktig i personalplanering och rekrytering, och har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete. Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stor passion för mat, är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.
Publiceringsdatum2015-02-21KvalifikationerVi söker dig som har relevant utbildning på gymnasienivå med restauranginriktning samt har minst tre års dokumenterad yrkeserfarenhet både från á la carte och från beställningsverksamhet. Det är meriterande med arbetsledarerfarenhet från restaurangkök. Du är välmeriterad inom mat- och dryckesområdet, och värdesätter att få arbeta med högklassiga och ekologiska råvaror. Du söker utmaningar och yrkesutveckling och känner dig mogen att ta en arbetsledande och drivande roll i köket. Du samarbetar väl, har hög social kompetens och initiativförmåga. Självklart är du gästorienterad och fokuserad på att skapa fantastiska matupplevelser på hög nivå!
AnställningsvillkorTjänsten är en tillsvidareanställning med villkor enligt gällande årsarbetstidsavtal mellan HRF och Liseberg. Din tjänstgöring kan komma att utföras inom samtliga av Lisebergs restauranger, med huvudinriktning mot Lisebergs Wärdshus.
Arbetstiden följer Lisebergsparkens och restaurangens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid. Arbetstidens förläggning kan även påverkas av event eller övriga beställningar.
Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta köksmästare Henrik Malmland på telefon 031-733 02 78. Du söker tjänsten genom att skicka in din ansökan i vårt rekryteringssystem. Varmt välkommen att söka senast den 25 mars.
Arbetstider och omfattning100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställning
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-02-25
Ange följande referens när du ansöker: 2015/16
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktHenrik Malmland 031-400100
Facklig kontaktAnnika Sollner, HRF 0762-098856
Anastassios Grozos, Unionen 031-7330257
Anders Ingemarsson, Kommunal 031-7330176
FöretagLisebergs Wärdshus
AdressLisebergs Wärdshus
Nellickevägen 6
40222 Göteborg
KontorsadressNellickevägen 6
Jobbnummer 2176578
Observera att sista ansökningsdag har passerat.