Souschef till Järnvägsrestaurangen

Liseberg AB / Kockjobb / Göteborg
2025-03-10


Visa alla kockjobb i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Lerum eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Liseberg AB i Göteborg

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 530 årsanställda och knappt 3000 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.

Liseberg söker souschef till Järnvägsrestaurangen, en av våra mycket uppskattade restauranger! Med ett besök i Järnvägsrestaurangen håller stora som små ångan uppe hela dagen - det här är den perfekta familjerestaurangen! Här tar man plats och njuter av vällagad mat serverad i sittkupéer och godsvagnar!

Så ser en vanlig dag ut
Souschefens främsta uppgift är att fungera som köksmästarens högra hand.

Vid köksmästarens frånvaro planerar, leder och fördelar souschefen arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, är delaktig i personalplanering och rekrytering, och har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete.

Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stor passion för mat, är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.

Passar vi ihop?
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och dokumenterad erfarenhet från restaurangkök, alternativt relevant erfarenhet. Det är meriterande med erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar som råvarubeställning samt menyplanering. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med à la carte, och är van vid höga volymer som ska levereras i högt tempo.

Med ditt intresse och din kompetens vill vi, förutom att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra koncept framåt. Du arbetar ansvarsfullt och med mål att leverera en högklassig måltid och har god kännedom om livsmedelslagen och hantering av råvaror.

Bra att veta
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden följer Lisebergsparkens och restaurangens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid. Under säsong behöver vi hög närvaro av våra medarbetare, vilket innebär att du har en särskild viktig operativ roll under sommar- och julsäsongen.
Tjänsten ligger under HRF:s avtalsområde.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Områdeschef/restaurangchef Anna Kindh på telefon 0762-91 03 70 eller på mejl: anna.kindh@liseberg.se alt köksmästare Daniel Thürauf på mejl: daniel.thurauf@liseberg.se

Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 mars.

Ta första steget och skicka in din ansökan!

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2025-03-31
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "2025/29".

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Liseberg AB (org.nr 556023-6811)

Arbetsplats
Liseberg

Kontakt
Anna Kindh
anna.kindh@liseberg.se

Jobbnummer
9211070

Prenumerera på jobb från Liseberg AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Liseberg AB: