Souschef till Gröna Lunds Tivoli

AB Gröna Lunds Tivoli / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos AB Gröna Lunds Tivoli i Stockholm

Är du redo för nya spännande utmaningar? Då kan det här vara chansen för dig!

Visst är vi kända för snirkliga berg-och-dalbanor, snurriga karuseller och lustiga hus. Men för många av våra gäster är god mat och dryck lika uppskattat som häftiga attraktioner. Nu söker vi Souschefer som vill vara med och ta mat och dryck till nya höjder.

Vår verksamhet varierar under året, några av våra spännande event under hösten och vintern är Oktoberfest följt av Halloween. Efter Halloween byts höstrusket ut mot vacker vinterskrud när vi för första gången öppnar för Winter Wonderland för att sedan avsluta året med ett av Stockholms största julbord.

Som Souschef hos oss erbjuds du ett kul och omväxlande arbete som arbetsledare. Ditt huvudsakliga fokus under året kommer variera. Vid drift kommer du som Souschef att vara närvarande på restaurangen och se till att våra gäster får bra service och att din personal trivs. När parken håller stängt kommer ditt arbete vara mer fokuserat på att arbeta förberedande inför öppning av våra restauranger. I arbetet ingår en del administration som t.ex. beställningar, kontera fakturor samt tidsrapportering.

Till denna roll söker vi dig med stort intresse för mat och dryck som drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som Souschef eller i liknande ansvarstjänst och tycker om att leda team. Du känner dig bekväm med svenska såväl som engelska i både tal och skrift samt har datorvana. Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Då tempot i våra restauranger många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vidare är du ansvarstagande och har ett ekonomiskt tänk i ditt dagliga arbete. Som ledare är du en entusiasmerande förebild och du trivs i en ansvarstagande roll.

Tjänsten startar omgående eller efter överenskommelse och löper fram till mitten av januari 2023, med goda möjligheter till förlängning. Är du tillgänglig för att jobba under delar av den här perioden så finns den möjligheten. Lön enligt överenskommelse.

Skicka in din ansökan redan idag, har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Kökschef Samuel Cabrera på tfn 010-7089552.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 30 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Varaktighet, arbetstid
Heltid/ Ej specificerat

Publiceringsdatum
2022-10-20

Ersättning
Lön enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2022-10-31
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
AB Gröna Lunds Tivoli

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
AB Gröna Lunds Tivoli (org.nr 556014-0823), http://www.gronalund.com/

Arbetsplats
Gröna Lund

Kontakt
Samuel Cabrera, Kökschef
samuel.cabrera@gronalund.com
010-708 95 52

Jobbnummer
7093762

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från AB Gröna Lunds Tivoli

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos AB Gröna Lunds Tivoli: