Sous Chef 100 % Clarion Grand Helsingborg

Nordic Choice Commercial Services AB / Kockjobb / Helsingborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Helsingborg, Bjuv, Åstorp, Höganäs, Landskrona eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Nordic Choice Commercial Services AB i Helsingborg, Malmö, Kristianstad, Varberg, Växjö eller i hela Sverige

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Sous chef till Clarion Grand Hotel i Helsingborg 100%

Är du kreativ, innovativ och brinner för matlagning. Tycker du om att jobba i team med ett högt kvalitetstänk & god laganda. Att leverera kvalitet och en upplevelse för våra gäster är en av de saker du brinner för.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning & alltid sätter fokus på gästen och dess upplevelse. Vi arbetar i team, kvällsskift. Vardagar & helger.

Ditt ansvar:

• Passionerat bidra till att öka livskvalitén för gäster och medarbetare.
• Rapportera till köksmästare

• Ansvara för att själv söka upp den informationen som behövs för din avdelning och personal.
• Att inventering görs vid månadsskifte och lämnas in i rätt tid.
• Arbeta aktivt med ekonomiska mål, personal och gästnöjdhet.
• Att tillsammans med avdelningens personal skapa en oförglömlig upplevelse för hotellets gäster.

I tjänsten ingår:

• Daglig ledning av alla matproducerande områden samt disk.
• Hålla sig uppdaterad kring avdelningens rutiner.
• Ansvarar och verkar för att ett gott arbetsklimat råder där alla ställer upp för varandra såväl på den egna avdelningen som mellan avdelningar.
• Aktivt arbeta för att främja en god feedbackkultur.
• Analysera resultatutvecklingen för avdelningen och proaktivt utarbeta aktivitetsplaner
• Kontinuerligt ha en dialog med närmaste chef gällande konceptutveckling och utveckling av produkten.
• Kontinuerligt uppdatera menyer enligt lagda riktlinjer för bankett men även vara behjälplig med meny skrivningar för samtliga F&B avdelningar.
• Tjänstgöring enligt rullande schema men mesta del kvällar och helger
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller inom köket.
• Följa företagets policys såsom exempelvis klädpolicy som innebär uniform (kockkläder) moderat make- up, inga smycken, namnskylt mm.
• Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang.
• Att i samråd med resten av ansvariga i köken att tillhandahålla högsta möjliga matkvalite inom fastlagda lönsamhetsmål till F&B avdelningar.
• Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål
• Hålla sig informerad om konkurrenternas aktiviteter samt genomföra konkurrentbevakning.
• Eventuellt andra uppgifter kan tillkomma direkt delegerade via närmsta chef.

Varaktighet, arbetstid
• -

Publiceringsdatum
2022-02-03

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2022-03-10
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Nordic Choice Commercial Services AB

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Nordic Choice Commercial Services AB (org.nr 556106-6050)

Arbetsplats
Clarion Grand Hotel Helsingborg

Jobbnummer
6307921

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Nordic Choice Commercial Services AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Nordic Choice Commercial Services AB: