Scandic Sergel Plaza söker bartender
Scandic Scandic Sergel Plaza / Servitörsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla servitörsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Scandic Scandic Sergel Plaza i Stockholm Scandic Hotell Sergel Plaza består av 403 hotellrum, 16 konferens lokaler, festvåning, bar samt restaurang med totalt 200 platser. Hotellet har öppet 365 dagar om året.
Som bartender hos oss arbetar du på ett 4-veckors rullande schema som inkluderar kvällar, helger samt lunchpass. I tjänsten ingår sedvanliga bartender uppgifter samt lunch servering. Du arbetar i ett team bestående av 4 bartenders samt 2 Hovmästare.
Vem är du?
Du har flera års erfarenhet av bartender arbete. Du är flexibel och har förmåga att arbeta under högt tempo utan att bli stressad. Du har förmåga att arbeta i team. Att service och kvalitet är värdeord för dig och att du sätter gästen i centrum.
Kvalifikationer och utbildning:
Du har minst 5 års yrkeserfarenhet av bartender arbete, har du även erfarenhet av ala carte servering är detta meriterande.
Erfarenhet av kassasystemet Micros är meriterande
Du har mycket goda svenska och engelska kunskaper
Har du gått utbildningen STAD är detta meriterande
Publiceringsdatum2011-08-22Kontaktuppgifter för detta jobbFör mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Restaurant & Event Manager på mail:
ingela.johansson@scandichotels.comAlla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt via mail , sista ansöknings dag 2011-06-16.
Arbetstider och omfattningTillsvidareanställning
ErsättningMånadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2011-08-30
Ansökan kan skickas till e-postadress:
ingela.johansson@scandichotels.comAnsökan sker via företagets webbplats.
KontaktIngela Johansson, +46 8 51726356, +46 709735619
FöretagScandic Scandic Sergel Plaza
AdressScandic Scandic Sergel Plaza
Box 16411
10327 Stockholm
Jobbnummer 1008682
Observera att sista ansökningsdag har passerat.