Ricordi i Stockholm söker Servis personal
Cheffle AB / Servitörsjobb / Stockholm
2023-06-08
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Ricordi i Stockholm söker Servis personal" (publicerad 2024-03-13) ⬅️
Visa alla servitörsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Cheffle AB i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Ricordi är en samtida modern italienare där vi tar oss friheten att laga mat från större delen av Italien. Lite "flott" uttryckt skulle man kanske säga att vår inriktning går mot en modern italiensk gastronomi, men egentligen är det inte svårare än att vi lagar den italienska maten vi älskar.
Hantverket är i fokus och vi sätter stor stolthet i vår färska pasta som knådas dagligen. Menyn har till viss del tagit inspiration från den italienska kusten med dess pulserande ljusa och uppfriskande smaker.
Här finns en stor mängd mozzarella och krämfylld burrata, tartarer och lättare fisk- och grönsaksrätter. En annan favorit är förstås vår surdegspizza med sin historia i Rom. Vi bakar den på italienskt mjöl, både som bianco och rosso och toppar med de bästa råvaror vi kan hitta.
Ricordi i Stockholm söker servis-personal
Som servitör/servitris hos oss så har du stort ansvar för servicen i restaurangen.
I rollen ska du vara utåtriktad och gilla högt tempo.Du ska gärna ha erfarenhet med dig sedan tidigare och tycka om den kontakt med gäster och medarbetare som rollen omfattar.
God kommunikations- och organisationsförmåga är önskvärt.
Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av á la carte servering.
Vinkunskap är ett plus!
Ansök via Cheffle redan i dag!
2-4 års erfarenhet
Ersättning Fast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2023-06-28
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Cheffle AB (org.nr 559139-5024)
Arbetsplats Ricordi
Jobbnummer 7861814
Observera att sista ansökningsdag har passerat.