Restaurangchef till Kött & Fiskbaren i natursköna Idre Fjäll sök
Majola Restaurangkonsult AB / Kockjobb / Älvdalen
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Älvdalen,
Härjedalen,
Orsa,
Mora,
Malung-Sälen eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Majola Restaurangkonsult AB i Älvdalen,
Nacka,
Sundsvall,
Storfors,
Östersund eller i
hela Sverige Idre Fjäll är en året runt-anläggning i Älvdalens kommun, ett stenkast från Städjan och Nipfjället. Från invigningen 1968 framtill idag har Idre Fjäll vuxit till en av den svenska fjällvärldens mest uppskattade anläggningar, med en rad utmärkelser på meritlistan, bland annat som årets skidanläggning 2016/17. Då Idre nu utvecklar sitt restaurangutbud med ytterligare restauranger, däribland framgångskonceptet Kött & Fiskbaren, behöver de förstärka sitt team med en erfaren restaurangchef! Anställningsformen är en projektanställning på fem månader inledningsvis, där du går som konsult via Majola RestaurangKonsult, med stor möjlighet till förlängning.
OM TJÄNSTEN:
I rollen som restaurangchef på Kött & Fiskbaren ansvarar du för den dagliga driften i matsalen, i tätt samråd med din närmsta chef. Du är högst aktiv i det operativa arbetet men arbetar även till viss del administrativt med bland annat schemaläggning, tidrapportering, bokningar och beställningar. Du är även ansvarig över att säkerställa att det finns tillräckligt med personal på plats.
OM DIG SOM SÖKER:
För att trivas i rollen förutsätter vi att du är mycket självgående, driven och prestigelös, med tidigare erfarenhet från ledande positioner. Rollen ställer höga krav på förmåga att ta snabba beslut, egna initiativ, samt att på ett lösningsorienterat och flexibelt arbetssätt kunna hantera den dagliga verksamheten. Vidare är du även mycket ansvarstagande, serviceinriktad och stresstålig, med skinn på näsan och ett effektivt arbetssätt. Givetvis har du praktisk erfarenhet från servisyrket sedan tidigare, i syfte att vara ett ledande exempel för ditt team.
OM KÖTT & FISKBAREN OCH IDRE FJÄLL:
Kött & Fiskbaren är en del av Grupp F12, i krögaren Melker Anderssons regi. Kött & Fiskbaren erbjuder kött och fisk i alla tänkbara former och skepnader, med dryckesrekommendationer på utvalda vin-och ölsorter. Restaurangen kommer ha stort fokus på hållbarhet och svenska råvaror, med en lokal touch. Första månaden kommer till stor del bestå av att i samråd med Melker och övriga chefer sätta rutiner och riktlinjer för restaurangen.
Kött och Fiskbarens öppettider är förlagda mellan cirkatider 17.00-22.00, och är inledningsvis en säsongsanställning med start 1 december och avslut 30 april, med eventuell förlängning. Som konsult hos Majola (på uppdrag hos Idre Fjäll), tar du även del av följande förmåner:
• Gratis liftkort
• Gratis gymkort & tillgång till Idre Fjälls aktivitetscenter
• Personalboende i fjällstuga
• Härliga kollegor som gör mycket roligt tillsammans utanför arbetstid!
Känner du igen dig i beskrivningen ovan och är sugen på ett halvår i fjällen - tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Varaktighet, arbetstid
Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Publiceringsdatum2019-10-14ErsättningLön enligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-11-30
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagMajola Restaurangkonsult AB
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Majola Restaurangkonsult AB (org.nr 556689-2856),
http://www.majola.se Arbetsplats Majola RestaurangKonsult
Jobbnummer 4885386
Observera att sista ansökningsdag har passerat.