Konditor/bagare med kallskänkskunskap till hotellrestaurang 1 h
sasongspersonal.se / Kockjobb / Ospecificerad arbetsort
2019-05-01
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Konditor/bagare med kallskänkskunskap till hotellrestaurang 1 h " (publicerad 2019-06-03) ⬅️
Visa alla kockjobb i Ospecificerad arbetsort eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos sasongspersonal.se i Ospecificerad arbetsort Vi söker en konditor/bagare som även skapar fantastiska sallader till vårt gedigna salladslunchbord. Vi har fokus på fransk-italiensk matlagning och desserter och bakverk bör andas samma inriktning.Tillsvidareanställning med möjlighet att hyra boende.
ARBETSTIDER/START/BOENDE
Tillsvidareanställning medstart 1 maj 2019. Arbetstider ca 8.00-16.00, ibland även kvällar. Du får gärna hyra eget rum i delat boende, av oss. Direktanställning av anläggningen.
PROFIL
• Person med mkt energi, inspiration, drivande och flera års erfarenhet av bageri, konditori, kallkök. Gärna även varmkök.
• Du ska älska att överraska gästerna med fantastiskt konferensfika, desserter, mycket hembakt, sallader till vår stora buffé.
• Positiv lagspelare.
• Medveten, initiativtagande, kreativ ochmed ett stort engagemang strävar du alltid efter att utveckla dig själv och restaurangen.
• Du är självgående, stresstålig och van att arbetakostnadseffektivt med såväl råvaror som din egen tid. Att utföra ditt arbete och samtidigtsäkerställa att lagar, miljö- och hälsoföreskrifter följs, känns naturligt för dig.
• Du bor på en mindre ort som du vill stanna och rota dig i.
ANLÄGGNINGEN
Restaurang serverar förstklassig à la carte och bufféer och har100 platser inne (+100 extra vid behov) + 150 ute. Mycket konferens, bröllop, temabuféer, event på hotellet ochför staden, nattklubbar.Ligger iVästergötland, 1 h fr Göteborg. Blandningen av gäster är skidåkare, sommarturister, bröllopspar, barnfamiljer, affärsresenärer och filmstjärnor.
Lunchbuffén serveras varje vardag och bygger på svensk husmanskost. Gästerna väljermellan fyra olika varmrätter och komponera sin egen sallad ur vår stora salladsbuffé. Vi har hembakt bröd, soppa ochstortdessertbordet.På kvällen ställer vi om fokus mot det franska och italienska köket. Råvaror av högsta kvalitet står i centrum, med en meny som styrs efter säsong.
ANSÖKAN
Sök via vårt rekryteringsverktyg (ej mail!) och se till att vara tillgänglig eller återkopplaper mail ochsms när vi kallar till intervju.
Varaktighet, arbetstid
Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Publiceringsdatum2019-05-01ErsättningLön enligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-05-15
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktÅsa Pettersson
asa.pettersson@sasongspersonal.seFöretagSasongspersonal.se
AdressSasongspersonal.se
Stortorget 3
11129 Stockholm
KontorsadressStortorget 3, Stockholm
Jobbnummer 4761623
Observera att sista ansökningsdag har passerat.