Konditor - cafébiträde sökes

Skulebergets Frestelse AB / Bagarjobb / Kramfors
2024-02-12


Visa alla bagarjobb i Kramfors, Härnösand, Mark, Sollefteå, Timrå eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Skulebergets Frestelse AB i Kramfors

Älskar du att arbeta med choklad, gelato, bakverk?
Vi söker dig som älskar att jobba med choklad, är kreativ, nytänkande, och tycker om att jobba både självständigt och i team. Utbildning och erfarenhet från branschen är ett plus.
Arbetet innebär tillverkning av choklad och gelato men även en del i vårt café och butik.
Arbetstid / anställning
Öppettider av chokladbutiken ligger mellan kl. 9 och 17. Arbetstiderna är både vardagar och helger. Anställning är 50% under lågsäsong och upp till 100% under sommarsäsongen (juli - aug).
Jeltsjes Chokladpraliner
Hos Jeltsjes chokladpraliner gör vi alla chokladpraliner och andra chokladprodukter för hand. Vi har en chokladbutik och café som är öppet året runt. I caféet serverar vi lättare lunchrätter som soppa och smörgåsar. Till företaget hör även Saras Glassfabrik som ligger mittemot chokladbutiken. Den är öppet under sommarmånader. Vi tillverkar vår egen gelato.
Chokladbutiken ligger mitt i vackra Höga Kusten som är en av Sveriges sommardestinationer. Därför är sommaren vår högsäsong. Bo du inte i närheten så kan vi hjälpa till att hitta rätt boende för dig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2024-02-29
E-post: info@dockstachoklad.se

Omfattning
Detta är ett deltidsjobb.

Arbetsgivare
Skulebergets Frestelse AB (org.nr 559166-6705), http://www.jeltsjeschokladpraliner.se
Dockstavägen 26 (visa karta)
873 96  DOCKSTA

Arbetsplats
Jeltsjes Chokladpraliner

Kontakt
Sarayke de Greef
info@dockstachoklad.se

Jobbnummer
8462767


Prenumerera på jobb från Skulebergets Frestelse AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Skulebergets Frestelse AB: