Köksmästare till Sabis krog Slagteriaktiebolaget, Arenstaden
Sabis / Kockjobb / Solna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Danderyd,
Lidingö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sabis i Solna,
Stockholm,
Lidingö,
Sollentuna,
Huddinge eller i
hela Sverige Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök:
www.sabis.seSlagteriaktiebolaget utgår från Sabis historia av slakteri och är en bistro som serverar både lunch och middag med fokus på kött, chark och husmanskost. Slagteriaktiebolaget ligger i Arenastaden i Solna intill Friends Arena. Restaurangen har ca 100 sittplatser, ett tillhörande café, sky bar och konferens- och festvåningsverksamhet. Vi precis byggt om och utökar verksamheten med Slagteriaktiebolaget Bakfickan. Våra gemensamma värderingar är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna:
www.slagteriaktiebolaget.seDina huvudsakliga ansvarsområden som köksmästare är att ha ytterst ansvar för: menyplanering, utbud, inköp och kvalitet. Som köksmästare ansvarar du för ett team på ca 4-7 personer. Du ingår i restaurangens ledningsteam. På Sabis lagar vi all mat från grunden.
Vi söker en erfaren köksmästare som har kvalitet och matglädje i fokus. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från beställningsverksamhet och är van att arbeta vid större evenemang med en varierande arbetsbelastning.
Som person är du driven och kreativ eftersom totalupplevelsen av mat, dryck och service ska vara hög och familjär. Det är viktigt att du dessutom har intresse av att utveckla hela restaurangupplevelsen.
Du har ett positivt och glatt lynne och tycker om att möta gäster. Du är självgående, driven och effektiv och älskar att befinna dig bland grytorna i köket och använda all din erfarenhet och kreativitet av att skapa ett attraktivt koncept. Vidare har du goda ledaregenskaper och brinner för att utveckla dig själv och ditt team.
Tillträde i januari. Arbetet är heltid och mestadels förlagt till dagar men även kvällar och helger.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Ann-Sofie Janson tel. 0766- 47 96 01 eller
ann-sofie.janson@sabis.seVälkommen med din ansökan snarast! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varaktighet, arbetstid
Heltid -
Publiceringsdatum2015-12-23ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-02-21
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSabis
AdressSabis
Box 6015
10231 Stockholm
KontorsadressBox 6015
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2592932
Observera att sista ansökningsdag har passerat.