Köksmästare till Rondo och Lisebergs Teatern

Liseberg AB / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Lerum eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Liseberg AB i Göteborg

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 530 årsanställda och knappt 3000 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.

Inom Affärsområde Park finns totalt sju affärsområden; Restaurang, Fast food, Attraktion, Spel, Shopping, Entré & Gästservice och Boende.

Affärsområde Restaurang består av Lisebergsparkens samtliga restauranger samt personalrestaurang. Affärsområdeschefen har det övergripande ansvaret för affärsområdet, och har ett antal områdeschefer samt personalkoordinatorer som stöd. Respektive områdeschef har det operativa ansvaret för sitt verksamhetsområde, och svarar för gästens totalupplevelse vid restaurangbesöket.

Liseberg har något för alla.

Sedan 1923 har vi fått miljoner gäster och tiotusentals medarbetare att trivas och må bra. Hos oss väntar äventyr, musik, spel och grönskande trädgårdar. Och inte minst god mat- året runt.

Vi söker nu en köksmästare som har övergripande ansvar för våra två enheter Showkrogen Rondo och Lisebergs Teatern. En köksmästare som har förmågan att balansera och fördela sin tid mellan två olika köksteam placerade på respektive restaurang.

Showkrogen Rondo
På showkrogen Rondo, som besöks av upp till 1000 gäster per kväll, tillagas trerätters-menyer och eleganta tapasdelikatesser. Här förekommer även allt från luncher till banketter vid större evenemang och företagsevent året runt.

Björn Skifs - En värld av Skifs
Till våren kommer Skifs tillsammans med sitt tiomannaband till Rondo i Göteborg. Den 1 februari har han premiär med sin show En Värld av Skifs. Showen är en musikalisk kavalkad fylld med nummer och minnen från en otrolig karriär. Gästerna äter en fantastisk trerättersmeny, dricker och sjunger i En värld av Skifs.

A Show Larger Than Life
Till hösten 2024 så kommer showen som hyllar boyband-erans största hits och många av de svenska upphovspersoner som erövrat en hel värld. Allt förpackat av Sveriges bästa showkrog Rondo, där mat, musik, show och efterfest blir en helkväll att minnas.

Lisebergs Teatern
Lisebergsteatern jobbar för att vara en attraktiv scen med underhållning för Lisebergs alla målgrupper. Här rullar teater parallellt med konserter och konferenser ena dagen och stand-up och barnteater nästa dag. Här erbjuds gästerna enklare maträtter och tilltugg innan föreställning och under pausen allt för att skapa en härlig gästupplevelse.

Köksmästarens arbetsuppgifter
Som köksmästare leder du det operativa arbetet i våra två kök. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Du har en viktig roll vid rekrytering och medarbetarsamtal och hanterar bemanningsplanering och schemaändringar. Vidare är du delaktig i uppdatering av arbetsmanualer och ansvarar för praktisk introduktion och arbetsplatsutbildning. Du arbetar strategiskt med utveckling av koncept och är i ständig dialog med verksamheternas samarbetspartners.

Du har utöver dina operativa uppgifter även uppgifter av administrativ karaktär, så som köksekonomi, lagerhållning, inköpsrutiner och inventeringar. Du arbetar nära restaurangchefen för att utveckla och förbättra verksamheten, och bidrar till ett gott samarbete mellan kök och restaurangdel. Du skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva såväl Lisebergs direktiv anvisningar, värdeord som gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera och motivera till kompetenshöjning.

Publiceringsdatum
2023-12-28

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och flerårig dokumenterad erfarenhet från restaurangkök. Du bör ha djup kunskap inom så väl bankett som konferens och a la carte. Du behöver även bred erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar som råvarubeställning, menyplanering samt schemaläggning. Vi ser gärna att det finns dokumenterad erfarenhet av att ha analyserat och förbättrad köksekonomi, lagerhållning och inventeringar. Du är van vid höga volymer som ska levereras i snabbt tempo.

Med ditt intresse och din kompetens vill vi, förutom att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra koncept framåt.

Du arbetar ansvarsfullt och med mål att leverera högklassiga måltider och har hög kännedom om livsmedelslagen och hantering av råvaror.

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 1februari alt. enligt överenskommelse. Arbetstiden följer verksamheternas öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid. Under säsong behöver vi hög närvaro av våra medarbetare, vilket innebär att du har en särskild viktig operativ roll inför och under våra säsongsperioder.

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta områdeschef Naem Chitaar på telefon 0730-65 35 38.

Välkommen med din ansökan senast den 22 januari. Då vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ersättning
Fast

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2024-01-22
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "2023/285".

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Liseberg AB (org.nr 556023-6811)

Kontakt
Naem Chitaar
0730-653538.

Jobbnummer
8357580

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Liseberg AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Liseberg AB: