Köksmästare till Näringslivets Hus

Sabis / Kockjobb / Stockholm
2016-02-01
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Köksmästare till Näringslivets Hus" (publicerad 2017-11-08) ⬅️


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sabis i Stockholm, Solna, Lidingö, Huddinge, Botkyrka eller i hela Sverige

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se

Näringslivets Hus ligger på Östermalm och vi har en egen konferensverksamhet med 13 konferenslokaler, 2 ljusgårdar och 3 matsalar där vi kan servera upp till 300 konferensluncher/middagar/mingel etc. Vi serverar ca 350 st dagens lunch i restaurangen som även är öppen för externa besökare. Vår arbetsgrupp består av ca 23 medarbetare som arbetar konferens, restaurang och kök. Vi arbetar efter Sabis grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är: menyplanering, utbud, inköp, kvalité och att leda ditt team. Största delen av din dag tillbringar du i köket med matlagning, handledning av våra medarbetare och gästkontakt i matsalen under lunchen. Vi jobbar med arbetsrotation i köket och samarbetar över gränserna. Det är viktigt för oss att tänka kvalitativt och vi har alltid gästen i fokus. Vi lagar och bakar all mat från grunden och arbetar mycket med närproducerad mat. Du rapporterar till platschefen, är med i ledningsgruppen på enheten och gillar att driva utvecklingen framåt.

Vi ser att du har erfarenhet från liknande verksamhet och helst har minst 10 års yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika typer av restaurangmiljöer och brinner för att utveckla restaurangens matutbud och älskar att inspirera sitt team mot nya utmaningar. Som person ser vi att du är prestigelös, ansvarsfull och trygg i din roll som ledare.

Tillträde snarast. Arbetet är heltid och framför allt förlagt dagtid 07.00-16.00 även om en del kvällstjänstgöring förekommer. Vi har stängt ca 6 veckor över sommaren och ca 2 veckor över jul.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Margareta Andersson tel: 08-52206115.

Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varaktighet, arbetstid
Heltid -

Publiceringsdatum
2016-02-01

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2016-02-29
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Sabis

Adress
Sabis
Box 6015
10231 Stockholm

Kontorsadress
Box 6015

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2646087

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sabis

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sabis: