Köksmästare till Krusenberg Herrgård i Knivsta

Sabis / Kockjobb / Uppsala
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Uppsala, Östhammar, Sigtuna, Österåker, Håbo eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sabis i Uppsala, Upplands Väsby, Knivsta, Sollentuna, Täby eller i hela Sverige

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök: www.sabis.se

Krusenberg Herrgård med anor från 1600-talet är vackert beläget på en udde vid Mälarens strand, 15 min söder om Uppsala och 25 min från Arlanda. Verksamheten består huvudsakligen av konferenser och möten, weekendboende, spa, bröllop och festvåning. På Krusenberg Herrgård finns 59 rum samt en bröllopssvit. Vi är ca 23 medarbetare i vårt team som alla jobbar för att våra konferens-, weekend- och spagäster ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.krusenbergherrgard.se

Dina huvudsakliga ansvarsområden är: menyplanering, utbud, inköp, kvalitet och att leda ditt team. Största delen av din dag tillbringar du i köket med matlagning, handledning av våra medarbetare och gästkontakt i matsalen. Det är viktigt för oss att tänka kvalitativt och vi har alltid gästen i fokus. Vi lagar och bakar all mat från grunden och arbetar mycket med närproducerad mat. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Krusenberg Herrgård. Du rapporterar till hotellchefen, är med i ledningsgruppen för hotellet och brinner för att driva utvecklingen framåt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande verksamhet med både konferens- och weekendgäster samt att du har erfarenhet från olika typer av restaurangmiljöer. Du brinner för att utveckla restaurangens matutbud och att inspirera ditt team mot nya utmaningar. Som person ser vi att du är ansvarsfull, prestigelös, flexibel, positiv och trygg i din roll som ledare. Samt har en förmåga att se till helheten.

Ledare inom Sabis har förmåga att:

• Vara förebild
• Visa vägen
• Involvera & Engagera
• Leverera resultat

Dina arbetstider är varierande dagtid, kvällar och helger. Tillgång till körkort och bil behövs.

Vid frågor om tjänsten kontakta hotellchef Carina Ringnell tel. 070-5084266.

Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varaktighet, arbetstid
• -

Publiceringsdatum
2018-06-13

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-06-24
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Sabis

Adress
Sabis
Box 6015
10231 Stockholm

Kontorsadress
Box 6015

Jobbnummer
4202720

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sabis

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sabis: