Köksmästare sökes till Fazer Food Services
Fazer Food Services / Kockjobb / Solna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Danderyd,
Lidingö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Järfälla,
Sollentuna eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2014 uppgick till mer än 1,6 miljarder euro och företaget har över 15 000 anställda.
Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Fazer Food Services söker en driftig, innovativ och utåtriktad köksmästare till en av våra nya enheter i Frösunda. Verksamheten består av lunchservering för ca 200 lunchgäster per dag, intern catering med tillhörande café och bedrivs mån-fre. Kvällsarrangemang och helgaktiviteter kan förekomma.
Vår mission är att skapa smakupplevelser!
Därför söker vi en utåtriktad, driven och erfaren köksmästare som tillsammans med enhetens restaurangchef och medarbetare vill vidareutveckla verksamheten. Ditt stora intresse och din kunskap för maten tar vi för given, du är initiativrik och tycker om att följa med i branschens trender.
Våra förväntningar på dig:
Vi vill att du har flera års erfarenhet som köksmästare, gärna från verksamheter med både à la carte, catering och lunchmatlagning. Du har utbildning från restaurangskola eller likvärdigt. Du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Du har även god datavana.
Som person besitter du goda ledaregenskaper och har stor förmåga att entusiasmera dina medarbetare. Genom ett flexibelt och tydligt ledarskap ska du vara drivande i utvecklingen av måltidsutbudet och av våra medarbetare i deras personliga utveckling. Du är en utåtriktad, självständig och nytänkande person med ett gediget intresse för mat och dryck.
Publiceringsdatum2015-11-12Dina arbetsuppgifter• Huvudansvar för all matlagning (från grunden med färska råvaror), brödbakning
• Menyplanering, utveckling av hemlagat cafésortiment
• Budgetering i samråd med restaurangchef
• Personalansvar för samtliga medarbetare i köket, personalplanering
• Huvudansvar för inköp via inköpsportal
• Daglig gästkontakt
• Huvudansvar för lager, råvaruhantering samt inventering
• Huvudansvar för egenkontroll
Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Restauranggruppchef Michaela Wallin. 072-502 54 81 alt.
Michaela.wallin@fazer.comArbetstid: Heltid, dagtid
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 4 januari
Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning
Vi tillämpar löpande urval
Sista dag att ansöka är snarast dock senast 2015-11-20
Placeringsort: Stockholm/Solna
Fazer Food Services har kollektivavtal med Unionen.
Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström, tel 070-598 73 06, e-post:
lotta.n.backstrom@fazer.comVaraktighet, arbetstid
Heltid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-11-20
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2523997
Observera att sista ansökningsdag har passerat.