Köksmästare 100%
Radisson Blu Arlandia / Kockjobb / Sigtuna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Sigtuna,
Österåker,
Håbo,
Upplands-Bro,
Upplands Väsby eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Radisson Blu Arlandia i Sigtuna,
Stockholm eller i
hela Sverige Radisson Blu Arlandia Hotel har 339 rum och 31 konferenslokaler, restaurang, cocktailbar samt pool- och relaxavdelning. Hotellet ligger 4 minuter från Arlanda Flygplats och ingår i Radisson Blu Hotels & Resorts, en av världens snabbast växande hotellkedjor. Vår restaurang The Gate tar 400 gäster.
Som Köksmästare hos oss skapar du en trygg grupp som säkerställer att service och upplevelse gentemot gästen är i världsklass. Verksamheten omfattar frukost, lunch, konferensmåltider, festvåning och à la carte.
Vi söker nu dig som har en stor passion för mat, service och kvalitet. Köket och disken består av ett väl sammansvetsat och hårt arbetande team med hög kollegial lojalitet.
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
• Att leda och kontrollera förberedelserna och tillagning av maträtterna
• Daglig kontroll av matprodukter, beställningar, kostnad och säkerställning att alla kvalitets-och hygienstandards följs.
• Utveckla kreativa och ekonomiska menyalternativ som speglar företagets koncept och normer
• Spela en central roll i att säkerställa kommunikationsflödet och samarbetet mellan alla avdelningar inom den kulinariska divisionen, samt alla andra avdelningar på hotellet
• Ansvar för schemaläggning, löner, utbildning, coachning, utvärdering och rekrytering av kökspersonal
• Ansvar för att produkt- och personalkostnader hålls inom budget
• Leda och coacha hela köksteamet inclusive Sous Chefs till att uppnå en exceptionell gästservice
• Motivera och inspirera köksteamet och bidra till en bra sammanhållning och trivsel
• Ha ett platt organisatoriskt förhållningssätt och arbeta tillsammans med medarbetare som en del av ett team
• Fastställa avdelningens utbildningsbehov och tillsammans med HR Manager planera för utförandet av lämpliga utbildningar
DU SOM SÖKER TJÄNSTEN SKA UPPFYLLA FÖLJANDE KRAV:
• Kunskap av köksverksamhet både från à la carte och bankettkök; vet väl hur man prioriterar och organiserar arbetet
• Kulinarisk utbildning och / eller utbildning på arbetsplats
• Minimum fem års erfarenhet från hotell och/eller restauranger av minst tre års erfarenhet I en arbetsledande position.
• Ha bra ledarskaps-, kommunikations-, organisations- och relationsfärdigheter
• Erfarenhet av medarbetarutbildning och coachning, grundläggande ekonomisk förvaltning och kundservice
• Expertis inom livsmedels, kostnadskontroll och hygienregler och normer (HACCP)
• Ett genuint intresse för att arbeta med service och en sann önskan att förstå gästbehov och överträffa gästernas förväntningar
• Passion för att utföra arbetet med känsla för detaljer, snabbhet och noggrannhet
• Förmåga att tänka klart och behålla lugnet i stressfulla situationer samt kunna lösa problem med hjälp av gott omdöme och följa anvisningarna noga.
• Flexibel vad gäller arbetstider och schema
• Följa hotellets policies och affärsplan samt Radisson BLU Hotels & Resorts gemensamma riktlinjer och servicekoncept.
• Talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Engelska är vårt koncernspråk.
Vi ERBJUDER:
Ett utmanande arbete på ett internationellt hotell i ständig utveckling.
• Heltid, schemalagd arbetstid dag, kväll och helg
• Tillträde: omgående
• Vi erbjuder friskvårdsmöjligheter och andra attraktiva personalförmåner med goda möjligheter till karriärutveckling.
Varmt välkommen med din ansökan!
Frågor angående tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Jennie Berneron HR Manager:
jennie.berneron@radissonblu.comVaraktighet, arbetstid
Heltid Tills vidare
Publiceringsdatum2016-11-22ErsättningFast
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-12-20
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktJennie Berneron
jennie.berneron@radissonblu.com 0702-990004
FöretagRadisson Blu Arlandia
AdressRadisson Blu Arlandia
Box 103
19045 Stockholm-Arlanda
KontorsadressBox 103
Jobbnummer 3173644
Observera att sista ansökningsdag har passerat.