Köksbiträde äldreomsorgen i Enskede Årsta Vantör
Stockholms Stad, Enskede-Årsta-Vantör SDF, Egen regi. / Chefsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Stockholms Stad, Enskede-Årsta-Vantör SDF, Egen regi. i Stockholm Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.
Enskede Årsta Vantör är en av 14 stadsdelsförvaltningar i Stockholms stad. Som en del av Stockholms stad erbjuder förvaltningen förskola och fritid, omsorg om äldre och funktionsnedsatta, socialtjänst, förebyggande och trygghetsskapande arbete, stadsutveckling och parkskötsel till våra 100 000 stockholmare som bor i stadsdelsområdet.
Vi står inför spännande utmaningar när Enskede Årsta Vantörs stadsdelsområde växer och helt nya stadsdelar byggs. Cirka 25 000 nya lägenheter planeras här till år 2030.
Vi strävar hela tiden efter att Enskede Årsta Vantör ska vara ett stadsdelsområde för alla. Våra fokusområden är: Attraktiv arbetsgivare, jämställdhet och bemötande.
Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i en visionsstyrd och utvecklingsinriktad verksamhet. Här kommer du att kunna bidra till samhällsnyttan i en växande stadsdel där vi ser olikheter och mångfald som en resurs.
Publiceringsdatum2018-10-22BeskrivningVårt kök ser till att äldre i vår stadsdel får god och vällagad mat.
Kostenheten i Enskede Årsta Vantör har ett kök med en restaurang som ligger i Rågsved centrum. Här lagar vi ungefär 1250 portioner per dag, fördelat på lunch och middag. Vi levererar vällagad mat och så mycket som möjligt från grunden, till olika äldreboenden och hemtjänstgrupper i stadsdelsförvaltningen. Runt 40 % av alla inköp vi gör är ekologiska. Den mesta maten skickas kyld. Kostenheten har 16 medarbetare varav tre är kockar och en kökschef.
Vi söker en ny kollega som är serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Är det du?
Dina arbetsuppgifter• Du arbetar i restaurangen med att servera mat till våra gäster
• Du bereder sallad till salladsbuffén
• Du paketerar mat och samt allergi och konsistensanpassad mat
- Du arbetar i disken
• Du är med och ansvarar för egenkontrollen
Utbildningsbakgrund• Restaurang- och livsmedelsprogrammet eller motsvarande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
Kvalifikationer• Erfarenhet av arbete i kök
• Goda kunskaper i svenska och kunna uttrycka dig i tal och skrift
• Datavana, för att använda datorn som stöd och hjälpmedel i det dagliga arbetet
Meriterande kvalifikationer
• Grundutbildning i livsmedelshygien
• Kassavana
• Utbildning i allergier
• Utbildning i konsistensanpassad mat
• Kunskap om målgruppens behov
Anställningsvillkor• Du jobbar dagtid på ett rullande schema och var annan helg
• Arbetet är fysiskt krävande, köket är en miljö med buller i från utrustningen.
Det är viktigt att kunna tillämpa god ergonomi i det dagliga arbete
• Vi begär utdrag ur belastningsregistret
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varaktighet, arbetstid
37 timmar/vecka. Tillträde: 2019-01-01 eller enligt överenskommelse tillsvidareanställning
ErsättningEnligt överrenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-11-05
Ange följande referens när du ansöker: 2018/6780
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktJenny Eriksson 08-50820551
Anna Forsgren 08-50820552
FöretagStockholms Stad, Enskede-Årsta-Vantör SDF, Egen regi.
AdressStockholms Stad, Enskede-Årsta-Vantör SDF, Egen regi.
Slakthusplan 8A
11221 Stockholm
KontorsadressSlakthusplan 8A
Jobbnummer 4416627
Observera att sista ansökningsdag har passerat.