Kockar till Campus Konradsberg
Stockholms stad, Gymnasieavdelningen / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Stockholms stad, Gymnasieavdelningen i Stockholm Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.
I Marieberg på Kungsholmen bygger Stockholm stad kök och skolrestauranger för att servera alla elever som beräknas gå i skolorna i Konradsberg framöver. Skolrestaurangerna ska klara att servera 2500 personer lunch.
Campus Konradsberg är den nyaste enheten i gymnasieområde 4 och har i uppdrag att tillaga och servera skolmat till skolorna i Konradsberg samt att sköta om Aula Konradsberg och handha lokaler som inte tillhör andra specifika verksamheter.
Gymnasieområde 4 består idag av Globala gymnasiet, International School of the Stockholm Region (ISSR), Kungliga Svenska Balettskolan (KSB), ESS gymnasiet, Kungsholmens gymnasium, Thorhildsplans gymnasium, Kungsholmens Västra gymnasium och Campus Konradsberg.
Publiceringsdatum2015-06-23ArbetsuppgifterVåra ambitioner är höga och vi söker personal med höga ambitioner.
Under det kommande läsåret 2015-2016 byggs våra lokaler i Konradsberg om och då ställs det höga krav på all personal att vara extra flexibla.
Ca 2000 portioner lunch och salladsbuffé tillagas i vårt kök i Farsta för att transporteras och serveras i våra restauranger i Konradsberg på Kungsholmen. Samtidigt serverar vi 130 elever från Adolf Fredriks musikklasser lunch i Farsta. Mellis förbereds både i Konradsberg och i Farsta. Vi serverar dagligen ca 800 portioner mellis. Till alla måltider i Konradsberg används pappaertallrikar och pappersmuggar samt riktiga bestick. När lunchen är avslutad i Konradsberg transporteras all köksdisk och bestick tillbaka till Farsta där allting diskas och görs i ordning inför nästa dag.
Skolmåltiden är viktig och vi söker personal som tycker det är roligt och viktigt att servera god och nyttig mat till skolelever. Vi beräknar att tillaga och servera ca 2100 portioner lunch om dagen under höstterminen.
Kockarnas jobb är oerhört viktigt för att eleverna ska få en bra skoldag. Skollunchen ska alltid vara tilltalande, god och nyttig. Arbete planeras tillsammans med kökschefen för att på ett effektivaste vis tillaga maten till våra ca 2000 lunchgäster.
Kockarna ska tillsammans med specialkocken och biträden förbereda och tillaga alla luncher som serveras i Konradsbergs skolrestauranger samt i skolrestaurangen Kraftkällan i Farsta.
Kockarnas arbetsuppgifter och ansvar:
• Planera arbetet tillsammans med kökschef, specialkock och köksbiträden.
• Förebereda, preparera och tillaga all mat som skall serveras.
• Vara noggrann och följa instruktioner, anvisningar och recept.
• Beräkna mängder och portioner till alla serveringar i samråd med kökschef.
• Medverka till att det alltid finns skriven innehållsförteckning till all mat.
• Lägga upp arbetet så att tider hålls och mattransporterna kan avgå i tid.
• i det dagliga arbetet följa alla riktlinjer, lagar, arbetsmiljöföreskrifter.
• Vara delaktig egenkontrollsarbetet och HACCP.
Arbetsgruppen består av tre olika arbetslag: I tillagningsköket i Farsta arbetar en kökschef, en specialkost kock, två kockar och två köksbiträden med tillagning av all mat. I disken arbetar tre köksbiträden från eftermiddagen till kväll med att diska all köksdisk och bestick. I Konradsbergs skolrestauranger arbetar en kökschef, en kock samt fem köksbiträden.
KvalifikationerVi behöver två duktiga kockar med erfarenhet av att laga god mat till väldigt viktiga personer.
Det viktigt att sökande kan tala och läsa svenska då man dagligen behöver läsa och skriva för att klara av arbetet bra. På arbetet har man kontakt med personal, leverantörer och elever.
Vi söker kockar som har som har stor erfarenhet av att laga mat "på riktigt från grunden". Kockarna ska laga god mat i stora mängder. Vi vill ha kockar som tycker det är roligt att laga mat till barn. Mycket av maten tillagas i Rationalugnar och det är viktigt att sökande har erfarenhet av matlagning i Rationalugn eller motsvarande.
I arbetet förekommer mycket fysiskt arbete
Sökande ska ha gymnasial utbildning inom livsmedelsprogrammet eller motsvarande.
Meriterande är kunskap och erfarenhet om special- och allergikost
Det är viktigt att sökanden har dokumenterad utbildning och erfarenhet av att arbeta i storkök med gästen i fokus.
Vi söker kockar som har som har stor erfarenhet av att laga mat "på riktigt från grunden".
Sökanden ska ha rutin och erfarenhet av att arbeta med HACCP och egenkontroll.
Kockkarna ska ha rutin och erfarenhet av att arbeta med HACCP och egenkontroll. Det är viktigt att sökande har erfarenhet av matlagning i Rationalugn eller motsvarande.
Varaktighet, arbetstid
Heltid. 100% Dagtid. Dagtid, 7-16 Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2015-08-11 Tillträde enligt övernskommelse i augusti-september, upphör: 2016-06-30 Tidsbegränsad anställning med eventuell möjlighet till förlängning.
ErsättningMånadslön
FÖRMÅNER
Friskvårds subventioner av olika slag. Som anställd i Stockholm stad har man möjlighet att ta del av olika erbjudanden och förmåner. Man kan köpa årskort till stadens badanläggningar och gym till lågt pris.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-07-26
Ange följande referens när du ansöker: A34221
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktJonny Lettisen, Administrativ gruppchef, kökschef 08 508 323 71
jonny.lettisen@stockholm.seFacklig kontaktIhsan Kilic (Kommunal) 08 508 333 66
skola-service.norr.stockholm@kommunal.seFöretagStockholms stad, Gymnasieavdelningen
AdressStockholms stad, Gymnasieavdelningen
Box 22049
10422 Stockholm
KontorsadressHantverkargatan 2F 10422 Stockholm
Jobbnummer 2358573
Observera att sista ansökningsdag har passerat.