Kock till Ersta terrass
Ideella Fören Ersta Diakonisällskap Med Firmaers / Kockjobb / Stockholm
2022-02-28
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock till Ersta terrass" (publicerad 2024-10-03) ⬅️
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Ideella Fören Ersta Diakonisällskap Med Firmaers i Stockholm,
Huddinge,
Tyresö,
Täby,
Vallentuna eller i
hela Sverige Nu söker vi dig som brinner för matlagning och vill vara med och utveckla vår verksamhet!
Ersta konferens, hotell och terrass har historiska lokaler i hjärtat av Södermalm i Stockholm. Det är en mötesplats och restaurang där gästens behov och önskemål får styra. Det är varken det centrala läget, den stilla omgivningen eller de vackra lokalerna som gör oss unika men det tillsammans med våra vänliga medarbetare, vår historia och det faktum att all vår vinst går till att stödja våra sociala verksamheter gör oss helt enastående.
Ersta konferens, hotell & terrass är en del av Ersta diakoni. Ersta diakoni är Sveriges största ideella aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning, professionellt och utan vinstsyfte.
Publiceringsdatum2022-02-28ArbetsuppgifterDina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga köksuppgifter och tillsammans med enhetschefen höja kvalitet, gästnöjdhet och driva vårt kök framåt.
På Ersta terrass serverar vi dagens lunch, konferensluncher och affärsluncher. Vi har även festvåningsverksamhet, bröllop, fester, företagsevent, minnesstunder och konferensmiddagar.
Vi ser att du kan arbeta både självständigt och i grupp, vara delaktig i planering och genomförande av våra olika evenemang, beställning av varor, vara behjälplig med menykomponering och att du har god kännedom om rådande bestämmelser angående livsmedelssäkerhet.
Meriterande om du har intresse och kunskap om vegetarisk och vegansk matlagning.
KvalifikationerVi söker dig som brinner för modern mat, både när det gäller råvaror och tillagningstekniker.
Du ska ha minst 5 års dokumenterad erfarenhet och gärna ha arbetat med både festvåning och a la carte. Du kan kommunicera bra på både svenska och engelska i tal och skrift.
Som person är du stresstålig, noggrann och har lätt för att samarbeta.
För att skydda våra äldre och andra riskgrupper behöver du vara Covidvaccinerad (i de fall du kan vaccinera dig). Vi kommer att be att få se ditt covidbevis vid intervjutillfället.
Arbetstiden är förlagd både dagtid, kvällstid och helger.
ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.
Varmt välkommen med din ansökan!
Varaktighet, arbetstid
Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas. .
ErsättningEnligt avtal.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2022-03-25
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagIdeella Fören Ersta Diakonisällskap Med Firmaers
Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "A1096472".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Ideella Fören Ersta Diakonisällskap Med Firmaers Arbetsplats Ersta diakoni, Ersta konferens, hotell & terrass
Kontakt Enhetschef
Kristina Sjö
kristina.sjo@erstadiakoni.se Jobbnummer 6385921
Observera att sista ansökningsdag har passerat.