Kock till Bistro Victor
Sabis AB / Kockjobb / Solna
2025-03-17
Visa alla kockjobb i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Danderyd,
Lidingö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sabis AB i Solna,
Stockholm,
Lidingö,
Huddinge,
Täby eller i
hela Sverige I Solna strand, vid gränsen mellan Solna och Sundbyberg, växer kvarteret Origo fram som en dynamisk och levande mötesplats. Området utvecklas av Humlegården Fastigheter, som har anförtrott Sabis att ansvara för servicetjänster, restaurang, café och möteslokaler i fastigheten. Med sina 50 000 kvadratmeter skapas en modern miljö där arbetsliv och trivsel står i fokus. Om rollen Vi söker en erfaren och passionerad kock till Bistro Victor. Ditt huvudsakliga ansvar är att förbereda och tillaga rätter med hög kvalitet och precision, samtidigt som du säkerställer att presentation och smak håller en nivå som motsvarar fine dining. Du hanterar råvaror med respekt och noggrannhet, behärskar olika matlagningsmetoder och följer noggrant hygien- och säkerhetsföreskrifter enligt HACCP.
Tempot i köket kan vara högt, men du ser det som en spännande utmaning att leverera på topp även under stressiga perioder. Vi arbetar med noga utvalda premiumråvaror och säsongsbetonade produkter, vilket gör råvarukunskap till en viktig del av rollen. Du får också möjlighet att bidra till menyutveckling och arbeta kreativt tillsammans med teamet för att skapa minnesvärda matupplevelser.
Arbetstiderna är främst förlagda till vardagar dagtid, men vid kvällsbokningar och vissa lördagar under våren kan arbetspass även förekomma under dessa tider.
Din profil Vi söker dig som har minst 5-8 års erfarenhet som kock, gärna från hotellrestauranger och verksamheter med hög gastronomisk nivå. Du har en djup förståelse för råvaror, hållbar livsmedelshantering och brinner för att leverera vackra och välsmakande rätter. Noggrannhet, struktur och en känsla för estetik är avgörande egenskaper, samtidigt som du har en naturlig fallenhet för att samarbeta i team.
Du är stresstålig, flexibel och anpassningsbar - när menyer förändras eller kundens önskemål skiftar, är du snabb att justera och hitta lösningar. Goda språkkunskaper i svenska och/eller engelska är viktiga för att kunna kommunicera effektivt i köket.
Har du erfarenhet av internationella kök, hållbar matlagning eller menyutveckling är det meriterande. Vi ser gärna att du har en passion för gastronomi och en vilja att ständigt utvecklas. På Bistro Victor är vi ett sammansvetsat team som värdesätter glädje, engagemang och professionalism - vi söker dig som vill bidra till en arbetsplats där vi inspirerar och stöttar varandra.
Vi erbjuder dig
• En arbetsplats med flexibla arbetstider och ett gott samarbete
• Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer
• Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att byta tjänst inom företaget
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda
• Vi erbjuder våra tillsvidareanställda subventionerad massage på arbetsplatsen varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer.
Publiceringsdatum2025-03-17Så ansöker duTjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Platschef Tim Back på
tim.back@sabis.se Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida
www.sabis.se för att läsa mer om oss!
Ersättning Lön enligt överenskommelse
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2025-04-17
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Sabis AB (org.nr 556165-9888),
http://www.sabis.se Kontakt Tim Back
tim.back@sabis.se Jobbnummer 9227092