Kock Sökes Till Grytverket Husmanskoncept På Umami Emporia
Frilen & Zangerl AB / Kockjobb / Malmö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Malmö,
Burlöv,
Lomma,
Staffanstorp,
Vellinge eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Frilen & Zangerl AB i Malmö,
Sölvesborg,
Göteborg,
Kungälv,
Linköping eller i
hela Sverige I maj slog vi upp portarna till ett nytt koncept i foodcourten UMAMI på Emporia med inriktning på husmanskost.
Nu söker vi en juniorkock med något års erfarenhet som kan vara med oss och driftsätta konceptet. Det är viktigt att du har god kunskap om svensk mat och att du har erfarenhet med svensk och europeisk husmanskost. Du måste äta all sorts mat eftersom det är din uppgift att sätta slutfinish på maten.
Det är viktigt att du har en bra känsla för yrket, att du tycker om att jobba i ett team och att du känner engagemang och stolthet i yrket. Våra gäster kommer att se in i köket då vi har en öppen planlösning vilket gör att du tillsammans med hela teamet ska vara serviceinriktad och vara öppen för att prata med våra gäster.
Arbetsuppgifter: Vi förbereder en stor del av såser och grytor i vårt produktionskök. På plats i restaurangen tillagas diverse maträtter såsom tex köttbullar, wienerschnitzel, lax samt servering av diverse grytor och olika maträtter. Även köksarbete såsom hacka, skära, skala. Förberedelse av mat. Städning, diskning samt plocka upp varor.
Vi vill att du har god kunskap inom hygien i restaurangkök.
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2023-11-12
E-post:
hanna.frilen@lapastaveloce.com Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "juniorkock Grytverket".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Frilén & Zangerl AB (org.nr 556885-0464)
Hyllie Boulevard 19 (
visa karta)
215 32 MALMÖ
Arbetsplats Grytverket, Umami Emporia
Kontakt Ägare
Hanna Frilén
hanna.frilen@lapastaveloce.com Jobbnummer 8187517
Observera att sista ansökningsdag har passerat.