Kock med köksmästar- och White Guideambitioner till restaurang i
sasongspersonal.se / Kockjobb / Ospecificerad arbetsort
2019-03-17
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock med köksmästar- och White Guideambitioner till restaurang i" (publicerad 2019-03-30) ⬅️
Visa alla kockjobb i Ospecificerad arbetsort eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos sasongspersonal.se i Ospecificerad arbetsort Vår restaurang har tidigare varit med i White Guide och nu vill vi tillsammans med dig ta den tillbaka dit där den hör hemma. Skapanya, fantastiskarätter med våra gudomliga råvaror vi har från fjäll, sjö, skog och åkrar.
START/LÖN/BOENDE
Tillsvidareanställning året om (alt ledig okt-nov och maj) direkt hos anläggningen,marknadsmässig lön. Boende kan ordnas i stuga några hundra meter från backen och restaurangen. Är niett par finnsjobb i matsalen med servering, kök, bar m m. Vi ser helst att start sker omgående och dujobbar 3-4 vför överlämning från gamla ägarna/kökspersonalen som går i pension. Sen finns möjlighet att komma tillbaka efter midsommar och fortsätta tjänsten. Vi diskuterar gärna en lösning.
PROFIL
• Erfaren Sous Chef el dyl. med ett genuint intresse att ta tillbaka platsen i White Guide och axla rollen som Kökschef.
• Du vill utveckla och förnya vårt kök med stort kvalitetstänk
• Det mesta lagas från grunden och du ska ha ett superbra smaksinne samt känsla för upplägg, då gästerna har höga krav på maten
• Driv, yrkesstolthet och humor med en bra attityd
• Du ansvarar förutveckling avkök ochrutiner
• Prestigelöshet och flexibilitet krävs
• Menyplanering, råvaruhantering, inventering
• Finnas som stöd till nya ägarna
Körkort och bil är behövligt, men inte ett krav.
RESTAURANGEN
Fine Dining-restaurang och Fjällpub.Underbar panoramautsikt.En sittning per kväll tisdag till lördag,endast bokningar, ca 60 gäster. Gästerna har höga krav på maten ochkommer för att äta god mat, avnjuta perfekt tempererad dryckoch drömma sig borti utsikten. Vi serverar norrländska delikatesser:Röding, ripa, ren, rådjur, älg, kantareller, Karl-Johansvamp, hjortron, åkerbär...
ANSÖKAN
Sök via vårt rekryteringsverktyg (ej mail eller telefon!) och se till att vara tillgänglig eller återkopplaper mail ochsms när vi kallar till intervju.
Varaktighet, arbetstid
Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Publiceringsdatum2019-03-17ErsättningLön enligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-03-31
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktÅsa Pettersson
asa.pettersson@sasongspersonal.seFöretagSasongspersonal.se
AdressSasongspersonal.se
Stortorget 3
11129 Stockholm
KontorsadressStortorget 3, Stockholm
Jobbnummer 4672830
Observera att sista ansökningsdag har passerat.