Kock/kokerska med intresse för äldreomsorg
Temabo AB, Ribbings backe / Kockjobb / Sollentuna
2014-12-02
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock/kokerska med intresse för äldreomsorg" (publicerad 2015-03-25) ⬅️
Visa alla kockjobb i Sollentuna,
Upplands Väsby,
Järfälla,
Danderyd,
Upplands-Bro eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Temabo AB, Ribbings backe i Sollentuna,
Stockholm eller i
hela Sverige Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Vi arbetar för att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Vi använder oss även av konstens och hantverkets positiva effekter på hälsan.
Temabo driver Ribbings backe sedan 2009 på uppdrag av Sollentuna kommun. Uppdraget är att bland annat skapa ett boende med aktiviteter/stimulans för äldre med inriktningen musik och med ett varierat utbud av aktiviteter och forum för social gemenskap. Efter ny upphandling har vi vunnit förtroendet att för ansvara Ribbings backe ännu en avtalsperiod. Ribbings backe vård och omsorgsboende ligger i Edsberg i Sollentuna. Verksamheten har 48 lägenheter med två boendegrupper för boende med omvårdnadsbehov och fyra boendegrupper för boende med demenssjukdom.
Rollen
Som Kock/Kokerska på Ribbingsbacke ansvarar du för att:
Tillaga mat på Ribbings backes våningskök vardagar.
Tillaga huvudingrediensen
Maten uppfyller ställda krav i vårt måltidskoncept Matglädje.
Bidra till att vi ständigt förbättrar och vidareutvecklar vårt måltidskoncept Matglädje.
Livsmedelshygien tillämpas enligt system för egenkontroll.
Ta fram och skriva menyer som är närings- och energiberäknade i samråd med dietist.
Inköp av råvaror och livsmedel.
Tillse att varje våningsplan har ett ordinarie och ett ställföreträdande kostombud
Utbilda kostombud i a) kost- och näringsrelaterade frågor b) livsmedelshygien och regler
Handleda kostombud.
Leda verksamhetens kostråd.
Publiceringsdatum2014-12-02KvalifikationerDu är en driven och utbildad kock/kokerska med minst 3 års erfarenhet, som har ett stort intresse för mat och tillagning och som vill bidra till att förbättra och utveckla vår verksamhet. Du har erfarenhet av att laga husmanskost och näringsberäkna menyer.
Du är social och tycker om att dela med dig av kunskaper och vara lyhörd för önskemål och behov. Erfarenhet av kost för äldre är meriterande. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.
Arbetstider och omfattningTillsvidare
Deltid
80% dagtid mån- fre, viss tjänstg. vid storhelger förekommer. 6 mån. provanst.
ErsättningFast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-01-15
Ange följande referens när du ansöker: Kock/kokerska
Ansökan kan skickas till e-postadress:
rekryteringribbingsbacke@temabo.seKontaktMona Lindgren, Driftschef 076-0389953
Mona.lindgren@temabo.seFöretagTemabo AB, Ribbings backe
AdressTemabo AB, Ribbings backe
Ribbings väg 87
19252 SOLLENTUNA
KontorsadressRibbings väg 87
SOLLENTUNA
Visa på karta
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2088071
Observera att sista ansökningsdag har passerat.