Kock Clarion Grand Hotel Helsingborg

Clarion Clarion Grand Hotel Helsingborg / Kockjobb / Helsingborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Helsingborg, Bjuv, Åstorp, Höganäs, Landskrona eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Clarion Clarion Grand Hotel Helsingborg i Helsingborg

Clarion Grand Hotel är ett av Helsingborgs ledande hotell med 164 rum, 2 restauranger, bar, pianobar, café, japanskt spa och konferensfaciliteter. Hotellet ingår i Choice Hotels Scandinavia.
Clarion Grand Hotel Helsingborg söker ett matlagningsproffs till vår restaurangverksamhet.
Du är, förutom att du är glad,noggrann och har humor, professionell och personlig i ditt möte med gäster och kolleger. Din primära arbetsuppgift är att tillsammans med resten av vårat team göra våra gäster än mer nöjda i såväl sin vardag som helgdag tillsammans med oss.  
Samtliga talanger vi söker ska ha följande grundprofil:
 Vi erbjuder Dig ett spännande, och varierande arbete, i en internationell miljö mitt i Helsingborg.
Vi har konkurrenskraftiga förmåner samt lön enligt avtal.

Publiceringsdatum
2011-08-16

Så ansöker du
Sänd din ansökan via länken nedan eller via www.jobsatclarionhotels.com

Företag
• Positiv energi, kroppsspråk och utstrålning
• Mod att äga egna problem och våga fråga
• Begeistring, engagemang och nyfikenhet på dem vi möter.
• Är en god ambassadör för hotellet och står för ett gott värdskap 
I  tjänsten ingår:
•  Ansvarar för att ha läst och förstått arbetsrutinerna i köket på Clarion Grand Hotel Helsingborg.
•  Väl insatt i  menyer och dryckesutbud. Såväl för Restaurang Grand Lounge som Grand Coffee
•  Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta.
•  Ansvar för att köket med omnejd lämnas rent och fräscht efter avslutat pass 
•  Bidrar för att all mat, tillagad, ej tillagad, överbliven mm hanteras på rätt sätt efter skrivna instruktioner.
•  Samarbetar med restaurangpersonal, receptionister för bästa service till gäster.
•  Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar.
•  Rapporterar eventuella fel och brister som uppstår på avdelningen till Köksmästare eller F&B Manager
•  Att vara uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
•  Att hela avdelningen aktivt använder hotellets kvalitetssystemet, C2

Arbetstider och omfattning
Tills Vidare

Ersättning
Enl. avtal

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2011-08-31
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Ansökan sker via företagets webbplats.

Kontakt
Andreas Levin, +46 42 380400

Företag
Clarion Clarion Grand Hotel Helsingborg

Adress
Clarion Clarion Grand Hotel Helsingborg
Box 1104
25111 Helsingborg

Jobbnummer
1003578

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Clarion Clarion Grand Hotel Helsingborg

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Clarion Clarion Grand Hotel Helsingborg: