Kock/ansvarig kallkök sökes till Torsgatan 21
Fazer Food Services AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services AB i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Järfälla eller i
hela Sverige Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Amica Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger, caféer och erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Fazer Food Services söker nu en person med stor passion för mat och service till Restaurang Torsgatan 21. Restaurangen ligger centralt i Stockholm vid St Eriksplan och har ett stort upptagningsområde. Många är stamgäster, både från närområdet och hyresgäster i huset och dagligen serveras ca 450-600 lunch/dag. Verksamheten omfattar, förutom lunch, konferenscatering till hela huset, bistroförsäljning och festvåning.
Vi söker dig som älskar att laga mat, är strukturerad, noggrann, kan ta egna initiativ och är van att arbeta självständigt. Du är en glad, positiv och flexibel person som har vilja att förbättra och förändra.
Som kock/ansvarig i kallköket är det ditt ansvar att, tillsammans med köksteamet, utveckla och styra upp produktionen. Du kommer att ingå i ett kösteam om 6 personer och arbeta omväxlande med varma och kalla köket. Vi strävar dagligen efter att skapa smakupplevelser utöver det vanliga och i detta arbete är kallköket en mycket viktig del.
Du kommer aktivt arbeta efter Fazers värderingar; Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.
Vi förväntar oss att du:
• är genuint matintresserad och har en modern "touch" i din matlagning
• vill och kan strukturera och leda produktionen i kallköket
• har uttalad känsla för service
• har relevant utbildning och minst 2 års arbetserfarenhet av liknande arbete
• är van att arbeta med egenkontrollprogram
• har gott sinne för köksekonomi
Tjänsterna är ett föräldravikariat, heltid, oftast dagtid måndag-fredag.
Lön enligt överenskommelse.
Tillträde snarast.
Vid frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Katri Modeé på tel 070-347 22 46.
Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF. Klubbordförande Margareta Granda-Berg når du på 08-470 42 81 eller
margareta.granda-berg@fazer.com .
Sista ansökningsdag 2013-06-30.
Publiceringsdatum2013-06-14Arbetstider och omfattningHeltid, föräldravikariat
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2013-06-30
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktKatri Modée
FöretagFazer Food Services AB
AdressFazer Food Services AB
Lindhagensg. 120
11251 Stockholm
Jobbnummer 1583347
Observera att sista ansökningsdag har passerat.