Kock Adolfsbergshemmet
Örebro kommun / Kockjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Örebro,
Kumla,
Hallsberg,
Nora,
Lindesberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Örebro kommun i Örebro,
Kumla,
Nora,
Ljusnarsberg eller i
hela Sverige Vi söker dig med intresse och engagemang som vill laga god och näringsriktig mat från grunden med råvaror av hög kvalitet.
Publiceringsdatum2022-08-09Om tjänstenAdolfsbergshemmets kök söker kock till sitt tillagningskök med restaurang som lagar mat till dagverksamheter, vård och omsorgsboenden inom äldreomsorgen. Vi producerar ca 780 portioner fördelat på lunch/dessert/kväll samt alternativrätter. En stor andel av dessa portioner är specialkost, många med anpassad konsistens efter den enskildes behov. Portioner packas och skickas till avdelningar i huset samt andra vård- och omsorgsboenden. Restaurangen är öppen dagligen under lunch för seniorer och anställda i kommunen.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
• beräkna och tillaga all mat inklusive specialkost på ett näringsriktigt, smakfullt och hygieniskt sätt
• ansvara för beställning av varor enligt våra avtal
• delta i kökets kvalitetsarbete
• utföra alla förekommande arbetsuppgifter i ett tillagningskök
• ansvara för att maten håller god kvalité och att arbetet utförs enligt kökets egenkontrollprogram
Kompetenser• gymnasieutbildning Hotell- och restaurangprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• kunskap om specialkost samt konsistensanpassad kost
• erfarenhet av matlagning i storkök gärna inom äldreomsorgen
• god datakunskap
Du ska vara flexibel, initiativrik och ha förmågan att inspirera. Du har ett kreativt tänkande och har service som en av dina främsta egenskaper. Du har ett positivt förhållningssätt mot gäster och arbetskamrater och förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gästers matupplevelse. Vidare har du goda kunskaper i svenska i både tal och skrift för att kommunikation och dokumentation skall fungera i tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt meriterande
• erfarenhet av verksamhetssystem såsom kostdatasystemet Mashie, Raindance, Medvind och Outlook
• kunskaper i vegetarisk matlagning
Tjänstens omfattning och tillträdeAnställningsform: tillsvidareanställning
Sysselsättningsgrad: 75%
Tillträde: enligt överenskommelse
Antal tjänster: 1
Schema: dagtid samt helgtjänstgöring
Om arbetsplatsen
Adolfsbergshemmets kök är en del av Örebro kommuns måltidsverksamhet där vi arbetar efter konceptet "smartare mat" vi strävar efter en hög grad av ekologiskt, kravmärkt och närodlad mat och som ett led i detta använder vi ekologiska, kravmärkta och närodlade produkter i matlagningen och lagar maten från grunden. Mat som vi levererar till vård o omsorgsboenden, trygghetsboenden och seniorboenden. Vi bedriver också egen restaurang som serverar seniorer och anställda i kommunen. Till samtliga kundkategorier anpassas kosten utifrån behov.
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på
www.orebro.se/jobb.Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.
Så ansöker duSista ansökningsdag är 23 augusti.
Välkommen med din ansökan!
Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter
Varaktighet, arbetstid
Deltid/ Ej specificerat
ErsättningIndividuell lönesättning
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2022-08-23
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagÖrebro kommun
Omfattning Detta är ett deltidsjobb.
Arbetsgivare Örebro kommun (org.nr 212000-1967),
http://www.orebro.se Arbetsplats Örebro Kommun
Kontakt Kristoffer Lindh, Kökschef
019-21 40 47 Jobbnummer 6870607
Observera att sista ansökningsdag har passerat.