Kock

Hornstulls Strand Etablissement / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Hornstulls Strand Etablissement i Stockholm

Strand, beläget vid Hornstullstrand, öppnade november 08, i Streetés gamla lokaler. Efter nyrenovering och ombyggnad är Strand nu klar att fullfölja sitt koncept "Urban food& music point".
Matmässigt innebär det att man har ca. 25 olika maträtter från hela världen i en skön miljö för att umgås och lyssna på musik, en mötesplats helt enkelt.
Vi har ca. 80 platser inne, runt 250 ute och tar 900 pers i klubblokalen.
Vi söker kockar, köksnissar, servis, barnissar.Anställningen gäller främst säsongsanställning.Kock: sedvanliga arbetsuppgifter
Köksnissar: behjälplig i kök,
Servis: sedvanliga arbetsuppgifter
Barnissar: behjälplig i bar, matsal och på uteservering. Kock: minst 5 års erfarenhet från a la cartekök
Köksissar: gärna nån erfarenhet från kök, men mest viljan att få lära sig mer inom matlagning
Servis: minst 3 års erfarenhet från a la carte-restaurang
Barnissar: helst erfarenhet från restaurangarbete

Publiceringsdatum
2009-03-21

Arbetstider och omfattning
Visstidsanställning 3 - 6 månader
Heltid/Deltid
• Anställningen gäller främst säsongsanställning april-september, med ev möjlighet till förlängn

Tillträde
april/maj

Ersättning
Fast lön
Enligt ök

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2009-05-01
Endast ansökan via e-post!

Kontakt
Thomas Andreasson, köksmästare., thomas@hornstullstrand.se

Företag
Hornstulls Strand Etablissement

Adress
Hornstulls Strand Etablissement
Box 9061
10271 STOCKHOLM

Kontorsadress
Hornstullstrand 4

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-6586350
E-postadress: thomas@hornstullstrand.se

Jobbnummer
421725

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Hornstulls Strand Etablissement

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Hornstulls Strand Etablissement: