Hovmästare till Tyrolen (säsongsanställning)
Affärsområde Restaurang, Liseberg AB / Servitörsjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla servitörsjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Affärsområde Restaurang, Liseberg AB i Göteborg Restaurang Tyrolen
Restaurang Tyrolen har genom åren varit en av Lisebergs mest välbesökta och omtyckta restauranger.
Förutom den gemytliga och traditionsrika restaurangen består verksamheten sedan förra året även utav en Biergarten med upp mot 400 sittplatser utomhus. Här kan Lisebergsbesökare, allt från familjer till femkampare, kan njuta av en skön och annorlunda miljö, och njuta av en meny som tydligt präglas av det Tyroliska köket både i mat- och dryckesväg.
Beskrivning av tjänst och arbetsuppgifter
Som hovmästare på Tyrolen är du delaktig i att leda restaurangens medarbetare i den operativa verksamheten i matsalsdelen. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och är delaktig i säkerställandet av kvalitets- och servicenivån och värdeordens efterlevande. Du stödjer restaurangchefen i arbetet med att leda medarbetarna till en hög prestations- och servicenivå. Du finns på plats för gästrelaterade frågor och som stöd och avlastning vid arbetstoppar eller incidenter.
Tillsammans med dina arbetsledarkollegor ser du till att verksamheten drivs enligt gällande rutiner och lagstiftning kring livsmedelshantering och alkoholservering. Du sköter kassahantering och liknande driftsfrågor som öppning och stängning, och är länken mellan matsal och restaurangkök under den operativa verksamheten. Då vår arbetsbelastning varierar över säsongen, jobbar du förutom arbetsledande arbetspass även i operativ drift.
Publiceringsdatum2018-01-18KvalifikationerVi söker dig som har relevant utbildning på gymnasienivå med restauranginriktning samt har minst tre års dokumenterad yrkeserfarenhet. Det uppskattas om du har arbetat med varierande uppgifter i en restaurangverksamhet, både i matsal och i bar, och har viss arbetsledarerfarenhet. Du är välmeriterad inom mat- och dryckesområdet, och gillar att arbeta i högt tempo. Du leder och motiverar till bästa möjliga arbetsinsats, och bidrar med stort hjärta och omtanke till att såväl arbetsprestation som serviceleverans flyter smidigt. Du är ansvarsmedveten och har ett korrekt och trevligt bemötande, och värdesätter flexibilitet och kreativa lösningar. Du gillar utmaningar och har mod och klokskap i ditt beslutsfattande. Självklart har du fokus på att bidra till en välsmakande måltid för hungriga gäster!
AnställningsvillkorTjänsten är en säsongsanställning som planeras påbörjas i april och pågå under hela sommarsäsongen. Arbetstiden följer Lisebergsparkens och restaurangens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.
Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta restaurangchef Naem Chitaar på mobil 0730-65 35 38. Vi rekryterar löpande till denna tjänst, och vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock absolut senast den 28 januari.
Varaktighet, arbetstid
Varierande. Tillträde: Sommarsäsongen 2018 Säsongsanställning
ErsättningTimlön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-01-28
Ange följande referens när du ansöker: 2018/4
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktNaem Chitaar 031-400 100
FöretagAffärsområde Restaurang, Liseberg AB
AdressAffärsområde Restaurang, Liseberg AB
Nellickevägen 6
40222 Göteborg
KontorsadressNellickevägen 6
Jobbnummer 3911227
Observera att sista ansökningsdag har passerat.