Hovmästare till mälarfartygen: S/S Drottningholm & M/S Prins Car
Levande Matkultur i Sverige AB / Servitörsjobb / Sollentuna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla servitörsjobb i Sollentuna,
Upplands Väsby,
Järfälla,
Danderyd,
Upplands-Bro eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Levande Matkultur i Sverige AB i Sollentuna,
Stockholm eller i
hela Sverige Arbetsort: Stockholm
Platsbeskrivning: Vi söker hovmästare till fartygen M/S Prins Carl Philip & S/S Drottningholm för säsong 2019. Fartygens restaurangdrift ansvaras av Levande matkultur i Sverige AB och fartyget ägs och drivs genom Strömma Turism & Sjöfart AB. Vår gemensamma mission att ge varje enskild gäst ett minne för livet.
Fartygen är KRAV märkta och ombord tillagar och bakar vi allt i egen regi, där val av råvara, lokala producenter och medvetenhet prioriteras högst. Fartygen är en tillsatsfri verksamhet.
Fartygens mål är att leverera högsta kvalitet, service och hållbarhet inom sjöfarten i Stockholm.
Vi erbjuder: Som hovmästare på våra fartyg arbetar du parallellt med en hovmästarkollega. Huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar kontakt med bokning och gästplanering, service som är à la carte under både lunch och middagar, beställningsverksamhet, barservering och innehar ett ansvar för dryckesförsäljning, kassaredovisning, inventering och beställning av dryck samt åtgångsvaror i restaurang/kafé. Du arbetar under Enhetschefen.
Att arbeta ombord på fartyg ställer andra och ibland större krav på ordning och rutiner, därav finns det strikta regler för hantering av alla artiklar som är viktiga att följa och att se till att sina kollegor följer.
I köket är takhöjden begränsad vilket underlättar om din höjd är under 185 cm.
Drift: Fartygen börjar gå i drift i helger i april, måndag till söndag Maj-september samt helger i oktober. Julbord i december och övrig tid arrangemang, charter och annan beställningsverksamhet.
Arbetstid: Förutom intro och igång start av tjänster arbetar man en vecka och är ledig en vecka. Lön heltid. När du är ledig arbetar din hovmästarkollega. Det är två hovmästartjänster per fartyg.
Samtliga anställda får: Serviceskola och mat- & vin grundutbildning, säkerhetsutbildning samt
kanske Sveriges roligaste sommarjobb med många kollegor!
Du är: Serviceinriktad och har gästfokus ut i fingerspetsarna.
En prestigelös och lösningsorienterad lagspelare som kan visa prov på stor personlig mognad. Relationsskapande och uthållig med god samarbetsförmåga. Strukturerad, ansvarsfull och ordningsam. Du respekterar tid/klockan och tycker det är viktigt med uppföljning.
Vi tror att du har:
• Erfarenhet från servering i festvåning och/eller á la carte.
• Erfarenhet att få/ta ansvar och leda
• Erfarenhet av kassahantering och redovisning
• Bar och vinkunskap
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska. Kunskaper i tyska är meriterande. Arbetat eller studerat utomlands.
• Arbetat på båt.
Varaktighet: Tidsbegränsad
Tillträde: Mellan 1-15 April 2019
Publiceringsdatum2019-02-01Anställningstyp/arbetstider: Heltid/Deltid Schemalagd arbetstid varannan vecka. Möjligt till fortsatt årsanställning.
Fysik: God hälsa och fysik. För anställning kan sjukvårdsintyg krävas.
Lön: Timlön, Lön enligt kollektivavtal för befattningen, Almega/Seko.
Försäkring/fack: Företaget innehar sedvanliga försäkringar och är fackligt anslutna.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-03-03
Ange följande referens när du ansöker: Hovmästare Mälarfartyg
FöretagLevande Matkultur i Sverige AB
Jobbnummer 4596017
Observera att sista ansökningsdag har passerat.