Hovmästare till Bistron på Torekov Hotell

Torekov Hotell Resort AB / Servitörsjobb / Båstad
2023-01-31
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Hovmästare till Bistron på Torekov Hotell" (publicerad 2023-03-29) ⬅️


Visa alla servitörsjobb i Båstad, Laholm, Ängelholm, Halmstad, Bräcke eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Torekov Hotell Resort AB i Båstad, Laholm, Ängelholm, Halmstad, Åstorp eller i hela Sverige

Är du en erfaren hovmästare eller kypare som vill jobba i ett mindre team på ett personligt hotell?
Bistron är Torekov Hotells hjärta - en plats där människor samlas för att umgås och njuta av god mat och service. Vår ambition är hög och vi vill skapa en restaurang med mycket känsla av värme och personlighet. Vi arbetar alltid utifrån säsongens utbud och väljer råvaror med omsorg, gärna från lokala producenter. Torekov Hotell har 54 rum och cirka 120 platser i restaurangen.
Som hovmästare i Bistron på Torekov Hotell består ditt arbete i att effektivt leda och fördela arbete och uppgifter på Bistron. Du sätter alltid gästen i centrum och värnar om hög kvalitet i det du gör. Du ansvarar för bemanning av servispersonal i samråd med restaurangchef samt planering av den operativa verksamheten och våra arrangemang. Du ansvarar också för att säkerställa att övriga förekommande arbetsuppgifter genomförs på ett professionellt sätt.
Tjänsten innefattar arbete i den dagliga driften, kvällar och helger.

Publiceringsdatum
2023-01-31

Dina arbetsuppgifter
Du är restaurangchefens högra hand i Bistron
Du fördelar och leder arbetet för teamet i restaurangen
Du ansvarar för bemanning och arbetar ihop med restaurangchef om schemaläggning
Du tar emot bordsbokningar, förbeställningar och planerar för arrangemang
Du planerar och ansvarar för gästplacering, uppdukning samt avdukning
Du placerar gästerna och arbetar för att optimera restaurangen
Du är väl påläst om maten vi serverar, du är kunnig inom specialkost samt allergier och du kan ge förslag på passande dryck
Du bidrar till att skapa och upprätthålla ett välfungerande samarbete och en god ton, kollegor och avdelningar emellan

Profil
Utbildningsbakgrund
Sommelierutbildning är meriterande
Hotell- och restaurangutbildning är meriterande

Arbetserfarenhet:
Du har god erfarenhet av servering
Du har arbetat i ledande position

Övriga kunskaper:
Du kan hantera mejl, telefon och de vanligaste datorprogrammen korrekt och professionellt

Personliga egenskaper:
Du är ansvarsfull och strukturerad
Du är genuint intresserad av människor och service
Du har nära till skratt
Du sätter "laget före jaget"
Du har ett stort mat-och vinintresse
Körkort (om du inte har gång- eller cykelavstånd)

Därför ska du jobba hos oss
Du får erfarna ledare, kollektivavtal, ordning och reda - en trygg arbetsplats
Utvecklingsmöjligheter på hotellet och inom koncernen
Generösa förmåner på koncernens anläggningar
Gemenskap och ett härligt team
Arbeta med positiva gäster som har längtat till Torekov Hotell

Ansök nu
Låter detta som något för dig? Välkommen att skicka in din ansökan. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2023-03-02
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Torekov Hotell Resort AB (org.nr 556801-9763)
Själaviksvägen 2 (visa karta)
269 78  TOREKOV

Kontakt
Restaurangchef
Jessica Liljedahl Marin
jessica.marin@torekovhotell.se
+46 70 389 23 40

Jobbnummer
7398696

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Torekov Hotell Resort AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Torekov Hotell Resort AB: