Fazer söker souschef till personalrestaurang, Arenastaden
Fazer Food Services Sverige / Kockjobb / Solna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Danderyd,
Lidingö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services Sverige i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Järfälla,
Sollentuna eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Till SEB:s nya kontor i Arenastaden söker vi:
En souschef till personalrestaurangen (Bistro)
SEB:s restaurang i det nya kontoret i Arenastaden kommer att bli en modern anläggning som ska andas nytänkande, kvalitet och med ett utbud som ska passa alla typer av önskemål, både för den trendmedvetna och för den mer konservativa gästen. Den mesta matlagningen kommer att ske från grunden för att säkerställa smak och kvalitet.
Första året kommer vi servera ca 1500 luncher från restaurangen som öppnar i etapp ett, det är därför viktigt att du har erfarenhet av matlagning i större volymer.
Som souschef kommer du att:
• Leda och organisera arbetet i köket och vara underordnad köksmästare/kökschef
• Planera och ta ansvar för menyn vid köksmästaren/chefens frånvaro
• Planera och organisera produktionen och arbetsfördelningen i köket vid köksmästaren/chefens frånvaro
• Kunna planera och utföra inköp av råvaror från avtalsleverantörer
• Vara delaktig i inventering vid månadsslut
• Vara ansvarig för egenkontroll
• Förväntas arbeta efter "Bästa Arbetssätt"
• Ge input till Kökschef/ Restaurangchef avseende avvikelser
Vi förväntar oss också att du:
• Vill utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga medarbetare samt följer de dagliga arbetsrutinerna
• Tycker att det är naturligt att röra sig på mattorget bland gästerna
• Har erfarenhet av à la carte
• Är driven och självgående samt tar egna initiativ
• Har lätt för att samarbeta och skapa team
• Kan vara behjälplig i samtliga förekommande arbetsuppgifter på arbetsplatsen
• Deltar i ständiga förbättringar inom hela produktionen och följer nya trender inom det egna området
• Har datakunskaper
• Har kunskaper i HACCP
• Har utbildning inom branschen och minst 5 års yrkeserfarenhet
• Talar flytande svenska
Som person är du flexibel, noggrann, serviceinriktad och en god lagspelare. Vi förutsätter att du delar våra värderingar som är kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete.
Tjänsten är heltid, schemalagd måndag till fredag. Arbetet är huvudsakligen på dagtid men kvällsarbete kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse.
Tycker du att ovan stämmer in på dig ser vi fram emot just din ansökan!
Ytterligare upplysningar lämnas av Helene Urdin, restaurangchef, tel: 070-643 1055.
Sista ansökningsdag 2017-03-06.
Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF
Facklig förtroendeman är Margareta Granda Sundgren
Telefonnummer: 08-470 7281 alt. 070-329 8112
Varaktighet, arbetstid
1 -
Publiceringsdatum2017-03-01ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-03-06
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services Sverige
AdressFazer Food Services Sverige
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Jobbnummer 3347988
Observera att sista ansökningsdag har passerat.