Fazer söker restaurangchef till skolrestaurang i Upplands Väsby
Fazer Food Services / Chefsjobb / Upplands Väsby
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Upplands Väsby,
Sollentuna,
Täby,
Upplands-Bro,
Vallentuna eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Upplands Väsby,
Sollentuna,
Täby,
Järfälla,
Sundbyberg eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. I år firar Fazer 125-årsjubileum och att det är 150 år sedan företagets grundare Karl Fazer föddes. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
I köket, som är beläget I Messingehuset vid Upplands Väsby station, producerar vi ett stort antal skolluncher och mellanmål till hungriga elever. Mycket av vår produktion sker från grunden för att säkerställa kvaliteten och smakupplevelsen för våra gäster i våra skolrestauranger.
Våra värderingar är kunden i fokus, samarbete och utmärkt kvalitet.
Vi söker dig, en erfaren restaurangchef med ett säljande sätt som vill utveckla restaurangen tillsammans med alla medarbetare och vår uppdragsgivare. Vi vill att du har ett affärsmässigt och ekonomiskt tankesätt och älskar att hitta lösningar för våra gäster och kunder. Du är glad, positiv och framför allt en flexibel person som har viljan att förbättra och förändra.
Vi tror att du har:
• flerårig erfarenhet som ledare i form av restaurangchef
• relevant utbildning från restaurangskola eller motsvarande
• god kunskap i kökets ekonomi och ekonomiskt sinne samt hög arbetsmoral
• känsla för att utveckla långsiktiga relationer
• vana från kvalitetsarbete
• försäljnings- och marknadskunskaper inom restaurang
• erfarenhet av resultat och budgetansvar
• ett gediget intresse för mat och dryck
• god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
Du är dessutom en utpräglad ledare som får dina medarbetare att växa och utveckla verksamheten mot uppsatta mål. Till din hjälp har du kunniga medarbetare, en restauranggruppchef som support samt ekonomiska mallar och system som hjälper dig i ditt dagliga arbete. Du har god kontroll över kostnader och intäkter och strävar dagligen efter att ständigt förbättra och utveckla verksamheten. Som person är du utåtriktad, driven, flexibel och målinriktad.
Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med provanställning.
Arbetstiden är dagtid måndag-fredag.
Har du frågor kring tjänsten, vänligen ring restauranggruppchef Bruno Casetta, 0702-86 10 08.
Din ansökan skickar du senast 2016-09-30.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Fazer har kollektivavtal med Unionen. Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström,
tel 070-598 73 06,
lotta.n.backstrom@fazer.comVälkommen med din ansökan senast 2016-09-30.
Varaktighet, arbetstid
Heltid -
Publiceringsdatum2016-09-05ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-09-30
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 3030063
Observera att sista ansökningsdag har passerat.