Erfaren Kock - Kungsholmen Stockholm
Sodexo AB / Chefsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sodexo AB i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Till vår verksamhet på Pilträdet söker vi en kock omgående. Här tillagas ca 2 000 portioner varje dag till både skolor och äldreomsorg.
Du kommer att laga mat till våra små gäster på våra skolor och våra boende på äldreboendet Pilträdet, därför är det viktigt att du har ett genuint intresse för mat som passar stora som små.
Vi söker dig som har fokus på laganda och en "ja-vi-kan" attityd parat med en stor glädje till kockyrket. Du är kreativ och modern i din matlagning. Kostnadsmedvetenheten sitter i ryggmärgen. Självklart behöver du självständigt kunna planera ditt arbete samt ha förmågan att ibland klara av att arbeta under tidspress. Sodexos ledord är serviceanda, laganda och utveckling därför att det är egenskaper och beteenden som stöttar det som är viktigast för oss.
Arbetsuppgifter/Ansvarsområde:
• Tillagning av specialkoster, skolmat och mat till de äldre enligt ett roterande schema
• Ansvara för att egenkontrollen sköts
• Utveckla och kvalitetssäkra den dagliga verksamheten
• Vara en förebild i det goda värdskapet
Publiceringsdatum2018-02-28Kvalifikationer• Gymnasieutbildning inom Hotell & Restaurang eller motsvarande kockutbildning
• Erfarenhet av att ha arbetat som kock i minst 3 år. Gärna i liknande verksamhet.
• Kunnig inom specialkost och svensk husmanskost
• Goda kunskaper inom livsmedelshygien
• Ordningsam & noggrann
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av självständigt arbete och ta eget ansvar
• Erfarenhet av inköpsplanering och beställningar är meriterande
• Goda datakunskaper: word, excel, e-post. Erfarenhet av Mashie är meriterande
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och din samarbetsförmåga
Arbetstid:
Omfattning: Tillsvidaretjänst på heltid. Arbete varannan helg
Skicka in din ansökan snarast då urval görs löpande fram till och med 2018-03 31. Ansökan kan endast göras via vår hemsida.
Vid frågor kontakta:
Theodora Savvaki 08 5788 3055 eller maila
theodora.savvaki@sodexo.com Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services - service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.
I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Varaktighet, arbetstid
Heltid/ Ej specificerat
ErsättningVi tillämpar individuell lönesättning
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-03-28
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSodexo AB
AdressSodexo AB
Bolinders plan 3
11224 Stockholm
KontorsadressBolinders plan 3
Jobbnummer 3991710
Observera att sista ansökningsdag har passerat.