Driven & ödmjuk köksmästare till Zinkensdamm!
Majola Restaurangkonsult AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Majola Restaurangkonsult AB i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Huddinge,
Järfälla eller i
hela Sverige Är du köksmästare eller souschef i behov av nya utmaningar? Är du driven, engagerad och tar egna initiativ? Tycker du att det är viktigt med bra samarbete kollegor emellan och en positiv inställning till jobbet? Då tycker vi att du ska läsa vidare! Detta kan vara tjänsten för dig!
OM TJÄNSTEN:
Majola har fått i uppdrag av restaurangen Zinkadus att hitta deras nästa köksmästare! Zinkadus är en trevlig och personlig restaurang belägen i vacker miljö på Söder i Stockholm. Restaurangen drivs av 3-stjärniga Hotell Zinkensdamm och serverar frukost, lunch och middag, samt brunch på helgerna. Gästerna erbjuds en klassisk meny med modern touch och kvalitativa råvaror, samt en välsorterad bar och en cafédel med hembakta godsaker.
Tjänsten som köksmästare är relativt ny och är uppdelad på 70% kökstid och 30% kontorstid. Du har personalansvar för två kockar samt extrapersonal och du ansvarar även för menyskrivning, schemaläggning och budget. Rollen är operativ och innebär att du är aktiv i köket med matlagning och allt som tillkommer. När F&B-managern inte är på plats är det du som har hela ansvaret. Eftersom rollen är ganska ny så finns det mycket att sätta tänderna i med rutiner som ska införas, arbetssätt som ska utvecklas och nya menyer som ska skapas.
Restaurangen öppnar för frukost kl 06.30 och köket stänger kl 22.00. Schemat för dig som köksmästare anpassas efter verksamheten och innebär både lunch- och kvällstider samt vissa helger. Tjänsten ska tillsättas under maj månad och man blir anställd direkt av Hotell Zinkensdamm efter att Majola skött rekryteringsprocessen. Bra personalförmåner samt kollektivavtal finns.
OM DIG SOM SÖKER:
Du som söker ska först och främst ha ett stort, brinnande intresse för mat och dryck och vara redo att ta dig an en ny roll med energi och entusiasm. Vi ser helst att du har arbetat som köksmästare tidigare, alternativt som souschef under längre period. Du har erfarenhet av à la carte, konferens och hotell samt trivs med administrativt arbete. Som person vill vi att du är en prestigelös lagspelare som är ödmjuk i ditt arbetssätt och hugger i där det behövs. Du har stor social kompetens, är strukturerad i ditt arbetsrätt och förstår hur du ska planera och organisera ditt eget och andras arbete. Slutligen trivs du med att vara del i att skapa en trevlig, positiv och innovativ arbetsmiljö!
Är detta tjänsten för dig? Är det dig vi beskriver i profilen? Sök då tjänsten idag, vi träffar kandidater löpande!
Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid
Publiceringsdatum2016-04-21ErsättningFast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
therese.hedenstrom@majola.seKontaktTherese Hedenström, Rekryterare 08-600 35 00
therese.hedenstrom@majola.seFöretagMAJOLA RESTAURANGKONSULT AB
AdressMAJOLA RESTAURANGKONSULT AB
HESSELMANS TORG 5
13154 NACKA
KontorsadressHESSELMANS TORG 5
STOCKHOLM
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 08-600 35 00
Jobbnummer 2798295
Observera att sista ansökningsdag har passerat.