Driftledare till Marklyckans restaurang och kök
Örebro kommun / Chefsjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Örebro,
Kumla,
Hallsberg,
Nora,
Lindesberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Örebro kommun i Örebro,
Kumla,
Nora,
Ljusnarsberg eller i
hela Sverige Inom Vård och Omsorg produceras ca 4000 portioner/dag. Vi arbetar med tillagning och servering av mat i våra restauranger för seniorer. Vi levererar mat till vård- och omsorgsboenden, skolor och förskolor samt sköter tillagning och packning av utskick till mattjänst. Till samtliga kundkategorier erbjuds anpassad kost utifrån deras behov. Vi gör även inköp av specerier som vi levererar ut till verksamheterna efter beställning.
Vi söker nu en driftledare till Marklyckans kök. I uppdraget ingår även mottagningskök Brolyckan.
Marklyckans kök producerar 300 lunch, 120 desserter, 150 kvällsmat samt alternativrätter. En stor andel av dessa är specialkoster många med annpassad konsistens efter den enskildes behov.
En stor del av dessa portioner packas och skickas till andra enheter.
Publiceringsdatum2016-09-26Dina arbetsuppgifterHuvudsakliga arbetsuppgifter
• Leda och fördela arbetet för dina medarbetare
• Delta aktivt i produktionen
• Ansvara för beställningar av varor enligt gällande avtal
• Beräkna och tillaga alla typer av mat inkl. specialkost på ett näringsriktigt, smakfullt och hygieniskt sätt samt försäkra att maten håller fullgod kvalitet innan utskick
• Utföra allt arbete i enlighet med miljönämndens godkända egenkontrollprogram
• Delta i kökets kvalitetsarbete och säkerställa att kostriktlinjer följs
• Jobba med kostdatasystemet
• Delta vid ekonomisk uppföljning
• Kontakt med kunder och gäster i egna verksamheten
KompetenserVi söker dig som är utbildad kock med erfarenhet från måltidsproduktion i storkök
• Erfarenhet av arbetsledning
• God datavana
För tjänsten krävs att du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med brukare och övrig personal. Du kan skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver. Ditt arbetssätt präglas av god samarbetsförmåga och hög flexibilitet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt meriterande
• Högskoleutbildning inom kostverksamhet/måltidsproduktion och arbetsledning
• Erfarenhet från offentlig verksamhet
• Goda kunskaper om mat för äldre
Tjänstens omfattning och tillträdeTillsvidareanställning 100%,
From: enligt överenskommelse
1 tjänst.
Så ansöker duÖrebro kommun använder sig av ett elektroniskt rekryteringssystem och vi önskar att du lämnar din ansökan via systemet. Sista ansökningsdag är 10 oktober
Ref nr: Vv 315/2016
Välkommen med din ansökan!
Örebro kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder.
Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Varaktighet, arbetstid
Heltid/ Ej specificerat
ErsättningEnligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-10-10
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktBritt-Marie Silverdahl, Enhetschef 019-21 58 74
Jörgen Beyron, Kostchef 019 - 21 46 68
Kommunal Exp, 019-21 24 00
Vision Exp, 019-21 46 64
FöretagÖrebro Kommun
AdressÖrebro Kommun
Box 30060
70135 Örebro
KontorsadressBox 30060
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 3068971
Observera att sista ansökningsdag har passerat.