Bröd & Salt Södra Station, Stockholms bästa salladsbar söker kal

Bröd & Salt Bageri AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Bröd & Salt Bageri AB i Stockholm, Huddinge, Uppsala eller i hela Sverige

Vi ser att du har tidigare erfarenhet att arbeta i kök och att du har god kunskap om kökshygien.
Som kallskänka kommer ditt arbete bl.a. bestå av beställningar, salladsberedning, lager- och råvaruhantering samt inventering och egenkontroll.

Som person är du kreativ och flexibel med förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du brinner för mötet med gästen och gör alltid ditt bästa för att göra gästen nöjd.
Du har en känsla för smak, service och kvalitet. Som person är du positiv, initiativtagande, lyhörd inför gästernas behov samt är flexibel och rycker in där det behövs. God social förmåga är viktigt då en stor del av arbetet sker i direktkontakt med våra gäster.

Bröd & Salt är ett bageri som bakar kvalitetsprodukter i stenugn. Vår ambition har sedan starten varit att erbjuda ett exklusivt sortiment av bröd och bullar av högsta kvalitet. Vi arbetar kontinuerligt med att förnya våra produkter och att erbjuda ett modernt utbud bakat med traditionella metoder. I våra 12 butiker erbjuder vi stolt våra gäster dagsfärska bröd och bullar, smörgåsar och sallader och ett brett sortiment av kaffe och andra drycker.

Publiceringsdatum
2018-08-27

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-09-26
Ange följande referens när du ansöker: Kallskänka

Kontakt
AnnChristine Karlsson annchristine.karlsson@brodsalt.se 0736293633

Företag
Bröd & Salt Bageri AB

Adress
Bröd & Salt Bageri AB
Hammarby Alle 66a
12061 Stockholm

Kontorsadress
Hammarby Alle 66a

Jobbnummer
4312589

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Bröd & Salt Bageri AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Bröd & Salt Bageri AB: