Bakande kallskänka som brinner för att ge det bästa.

Södersjukhuset / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Södersjukhuset i Stockholm, Upplands Väsby, Nacka, Haninge eller i hela Sverige

Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm som är hela livets sjukhus, där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. På Södersjukhuset bedrivs även en omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten och se till att leva upp till våra ledord: "för patienten - med patienten".
Snart är vi igång i Södersjukhusets nya tillagningskök och nu pågår det förberedande arbetet för fullt. Vill du bli en i gänget och följa med på vår spännande resa med uppbyggnaden av nya Måltidsservice på Södersjukhuset?
Sjukhusets mål är att maten och måltiderna ska vara en del av vården och en av dagens höjdpunkter för våra patienter. Detta når vi genom en ökad valfrihet, tillgänglighet och hög kvalitet på råvaror och färdig produkt. Vi arbetar ständigt med att minska klimatpåverkan och för Södersjukhuset innebär det bl.a. att arbeta med hållbara måltider i alla led.
Vi söker nu efter en kallskänka till den nya sektionen Måltidsservice. Den som vi söker ska ha ett stort intresse för service och måltiden.

Arbetsuppgifter:
Som kallskänka kommer du att vara en del av teamet som lagar mat från grunden för våra patienters bästa. Med din matlagning så vill vi ge den bästa av måltider som ger tillfrisknandet bättre förutsättningar. I teamet som du ingår i kommer ni gemensamt att arbeta för att följa uppsatta rutiner och mål och tillsammans skapa en stimulerade och utvecklade arbetsplats. Den nybildade organisationen kommer att ta fram egna mål kopplade till Södersjukhusets värdegrund.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning schemalagd arbetstid 37 tim/vecka, helgarbete förekommer.

Kvalifikationer:
Restaurangutbildning eller likvärdig utbildning, datakunskaper samt goda kunskaper i svenska både i tal och skrift är ett krav.
Meriterande är vana från arbete i restaurang och storkök, specialkost och arbete med kostdatasystem. Som kallskänka i Måltidsservice krävs det att du är driven och engagerad och har ett prestigelöst och flexibelt arbetssätt, du drivs av att utvecklas och trivs i en varierande och dynamisk miljö. Vi förutsätter att du delar våra värderingar, har goda datorkunskaper och tidigare erfarenhet av HACCP.

Personliga egenskaper:
Vi ser att du är en flexibel person som tycker att det är utvecklade att få göra många olika saker. Du har en väl utvecklad servicekänsla och en god kommunikationsförmåga. Du har lätt för att samarbeta med andra och beredd att genomföra förändringar. Du ska vara positiv, engagerad och lösningsorienterad.

Information om tjänsten lämnas av:
Kostchef Patric Gill
tel:08-616 16 85

Fackliga företrädare:
Kommunal Södersjukhusets expedition
tel:08-616 16 83

Övrig information:
Om du känner att du passar in på denna beskrivning så får du ett roligt arbete på en arbetsplats som alltid har patientens bästa framför ögonen.
Vi har valt rekryteringskanal i denna rekrytering och undanber oss kontakt med annonssäljare. Läs gärna mer om Södersjukhuset på vår hemsida: www.sodersjukhuset.se

Varaktighet, arbetstid
Schemalagd arbetstid 37 tim/vecka, helgarbete förekommer Tillsvidareanställning

Publiceringsdatum
2017-09-13

Ersättning
Individuell lönesättning efter överenskommelse
Månadslön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-10-11
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Patric Gill 08-616 16 85

Företag
Södersjukhuset

Adress
Södersjukhuset
Sjukhusbacken 10
11861 Stockholm

Kontorsadress
Sjukhusbacken 10

Jobbnummer
3696396

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Södersjukhuset

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Södersjukhuset: