B.A.R. söker Kockar inför 2019
Lux restaurang i city AB / Optikerjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla optikerjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Lux restaurang i city AB i Stockholm Á la carte (all mat tillagas efter beställning)
Mice an place (Vårt mål är att servera en så dagsfärskt produkt som möjlighet)
Team Work (Jobba för varandra)
Continental meny (Goda förutsättningar för att vara en del av meny innehåll)
Fisk & Skaldjur (Se det som en möjlighet att lära dig!)
Älskar du branschen lika mycket som oss, så kommer du verkligen trivas!
B.A.R. är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick.
"Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet."
• Henrik Norström , kreativ chef B.A.R.
Vid havsgrillen välkomnas gäster fram för att själva kunna peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern. Färsk fisk, kött, skaldjur, säsongens grönsaker och tillbehör. Gästen väljer själv vad den vill äta, i vilken ordning, och hur det ska tillagas. Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden.
Från morgon till kväll fungerar B.A.R. som en mötesplats för vänner, kollegor och nya bekanta, en tidlös bistromiljö som kalibrerar meny och råvaror efter säsongerna och sina gästers preferenser. Ett centralt vattenhål för innerstadsfolk som söker upplevelse och gastronomi på ett sätt som passar storstadslivet i en bekväm och modern miljö.
Lux Restauranger AB drivs av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick.
Företaget är idag en koncern som driver tre restauranger med olika inriktningar.
Lux Dag fo ¨r Dag, pa° Lilla Essingen: Är en råvaru- och säsongsanpassad bistro
Restaurang B.A.R., pa° Blasieholmen: En fisk- & skaldjursrestaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden skapar ett matkoncept byggt på° enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet.
Open Cafe, pa° Valhallava ¨gen: Kvalitetsmedvetet café med ekologiskt tänk och mångkulturella smaker
Publiceringsdatum2018-12-03Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-12-21
KontaktDaniel Frick
frick@luxrestauranger.se 086115331
FöretagLux restaurang i city AB
AdressLux restaurang i city AB
Blasieholmsgatan 4A
11148 Stockholm
KontorsadressBlasieholmsgatan 4A
Jobbnummer 4487608
Observera att sista ansökningsdag har passerat.