Arbetsledare
Sodexo AB / Storhushållsföreståndarjobb / Gävle
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla storhushållsföreståndarjobb i Gävle,
Älvkarleby,
Sandviken,
Ockelbo,
Ovanåker eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sodexo AB i Gävle,
Tierp,
Hofors,
Söderhamn,
Östhammar eller i
hela Sverige Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 6,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 380 000 medarbetare. Koncernen omsätter 14,7 miljarder euro och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris.
Vi söker en arbetsledare till Storköket Gävle.
Beskrivning av uppdraget
Som arbetsledare på Storköket är du chef för ett team bestående av 11 st kockar och ca 20 st övriga medarbetare.
Arbetet pågår huvudsakligen dagtid med visst skift- och helgarbete förekommer.
Storköket i Gävle levererar dagligen ca 18 000 portioner till kunder inom offentlig och privat sektor.
Kunderna består av förskolor, skolor, äldreboende och hemmaboende.
Maten lagas med traditionella storköksmetoder.
I verksamheten ingår även en stort dietkök som dagligen levererar ca 800 specialportioner samt en grossistverksamhet som servar våra kunder med förrådsvaror.
Vi är miljöcertificerde enligt ISO 14001
Beskrivning av tjänsten
Att leda det dagliga arbetet på storköket med hjälp av gruppledare och köksmästare samt 2 st förstekockar.
Att dagligen leverera ca 18 000 portioner till interna och externa kunder ställer stora krav på god planeringsförmåga.
Ledtiden från påbörjad tillagning-nedkylning-paketering-lastning och leverans är kort och lämnar inget utrymme för misstag.
Som arbetsledare ansvarar du för bemanningsplanering och rekrytering samt personalsociala frågor såsom arbetsplatsträffar, rehabiliering, medarbetarutveckling m.m..
Avtalskrivande, tidrapportering och övriga personaladministration ingår också.
Ytterligare uppgifter är bl a ansvar för HACCP och egenkontroll samt produktutveckling i samråd med köksmästare och kostkontor.
Kvalifikationer/Krav
Du bör ha chefserfarenhet från verksamhet inom livsmedelsindustrin, restaurangbranschen eller dagligvaruhandeln.
God administrativ förmåga och goda kundskaper i Officepaket krävs.
Publiceringsdatum2012-08-09Dina egenskaperDet är viktigt att du tidigare arbetat med resultat- och kvalitetssansvar.
Du ska vara en god och tydlig ledare och rak kommunikatör.
Samarbetsförmåga och prestigelöshet är viktiga egenskaper tillsammans med en förmåga att fatta snabba beslut.
Du ska ha drivkraft och förmåga att inspirera andra
För att nå framgång i arbetet krävs att du har några års erfarenhet av att leda en personalintensiv verksamhet.
Vi erbjuder en spännanade roll med stort ansvar och en möjlighet för rätt person att utvecklas själv samt bidra till prduktionens utveckling
Arbetstid
Heltid/dag
Tillsvidareanställning
Har du frågor kontakta: Anders Eriksson Platschef tel 026-457 18 17
Sista ansökningsdag 2012 08 31
Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 50 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Arbetstider och omfattningDag , Heltid , Tillsvidareanställning
Så ansöker duAnsökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSodexo AB
AdressSodexo AB
Box 47620
11794 Stockholm
Jobbnummer 1310219
Observera att sista ansökningsdag har passerat.