1:e kock
Storhogna Högfjällshotell & Spa / Kockjobb / Berg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Berg,
Strömsund,
Åre,
Vilhelmina,
Storuman eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Storhogna Högfjällshotell & Spa i Berg,
Härjedalen eller i
hela Sverige Storhogna Högfjällshotell & Spa är vårt unika upplevelseland där vägen tar slut och fjäll och vildmark tar vid. Här vill vi ge det allra bästa från två lika världar.
Vi erbjuder fjällvärlden och det klassiska livet i pister, turspår och längs vandringsleder, på njutning, avkoppling, fitness och harmoni.
Samma guldkant väntar vid kvällarnas middagar. Vårt kök är mångfalt prisbelönt. Under valven i vår vinkällare lagrar vi ett hundratal olika viner, några av dem från från egen vingård i Provence.
Välkommen att jobba hos oss på Storhogna Högfjällshotell & Spa. Vi söker en 1:e kock som skall ansvara för den dagliga driften. Arbetet innebär att ansvara för dagens konferenslunch, luncher i vårt café, personalmatsal, middagsförberedelse m.m. Du har en gedigen grundutbildning samt 3-4 års arbetslivserfarenhet från både konferens- och a la cartematlagning.
Tjänsten skall tillsättas 1:a december och varar fram till maj 2010. Heltid med arbete både jul, nyår samt påsk.
Publiceringsdatum2009-09-01Arbetstider och omfattningVisstidsanställning 3 - 6 månader
Heltid
Arbetet stiden kan variera med högtryck under storhelger samt skollov.
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2009-10-10
Ansökan kan skickas till e-postadress:
koket@storhogna.comKontaktPer Eriksson Broms, Köksmästare, 0682-413035 (Direktnummer), 0682 413030
FöretagStorhogna Högfjällshotell & Spa
AdressStorhogna Högfjällshotell & Spa
BOX 43
84092 VEMDALEN
KontorsadressSTORHOGNA
KLÖVSJÖ
KontaktuppgifterTelefonnummer: 0682-403030
Faxnummer: 0682 41 30 42
E-postadress:
koket@storhogna.com Jobbnummer 499745
Observera att sista ansökningsdag har passerat.