Vikarierande Kock
Stockholms Stad, Farsta SDF, Förskola och fritid, Farsta strands / Chefsjobb / Stockholm
2017-01-09
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Vikarierande Kock" (publicerad 2017-02-27) ⬅️
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Stockholms Stad, Farsta SDF, Förskola och fritid, Farsta strands i Stockholm Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm
Farsta stadsdelsområde växer och utvecklas, det byggs nya bostäder och förskolor. Området består av tio områden av skiftande karaktär med villaområden, 50-talsförort och centrala Farsta med sin höghusbebyggelse. Det är nära till kommunikationer och till natur samt Farsta centrum med butiker och restauranger. I Farsta bor cirka 55 000 invånare och inom Farsta stadsdelsförvaltning arbetar ca 1 400 medarbetare.
Publiceringsdatum2017-01-09BeskrivningFarsta Strand är en enhet med sex förskolor, närhet till natur och Farsta centrum med goda kommunikationer.
Farsta Strands förskolor söker nu en vikarierande kock till förskolan Guldgruvan som är en förskola med 51 barn och deras pedagoger.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning, i möjligaste mån från grunden, är ansvarsfull och tar egna initiativ.
Dina arbetsuppgifter är att laga god, varierad och näringsriktig mat till förskolebarnen, pedagoger, frukost, lunch, mellanmål. Du ska även laga specialanpassad kost.
Du ska planera matsedel utifrån livsmedelsverkets rekommendationer med ett ekologiskt, näringsriktigt och varierat innehåll. Som underlag för din planering av kosten finns kostpolicy framtagen. Utifrån denna ska du även inhandla och tillaga så mycket KRAV- märkta, ekologiska produkter som möjligt.
Du ska även följa givna budgetramar, göra inköp genom dataverktyger Agresso där du följer upphandlade inköpsavtal. I uppdraget ingår även att följa egenkontroll, diska, hålla rent i köket, skriva matsedlar och kommunicera dessa med medarbetare och föräldrar.
Dina arbetsuppgifterDina arbetsuppgifter är att laga god, varierad och näringsriktig mat till förskolebarnen, pedagoger, frukost, lunch, mellanmål. Du ska även laga specialanpassad kost.
Du ska planera matsedel utifrån livsmedelsverkets rekommendationer med ett ekologiskt, näringsriktigt och varierat innehåll. Som underlag för din planering av kosten finns kostpolicy framtagen. Utifrån denna ska du även inhandla och tillaga så mycket KRAV- märkta, ekologiska produkter som möjligt.
Du ska även följa givna budgetramar, göra inköp genom dataverktyger Agresso där du följer upphandlade inköpsavtal. I uppdraget ingår även att följa egenkontroll, diska, hålla rent i köket, skriva matsedlar och kommunicera dessa med medarbetare och föräldrar.
KvalifikationerDu är utbildad kock, alternativt har lång erfarenhet av liknande arbete med utbildning inom matlagning, egenkontroll, övriga områden som bedöms likvärdiga.
Du ska ha grundläggande IT- kunskaper och goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
KvalifikationerStockholms stad arbetar med kompetenbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varaktighet, arbetstid
75%. Tillträde: 2017-01-23 Visstidsanställning
ErsättningMånadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-01-16
Ange följande referens när du ansöker: 2017/15
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktAnn Björkman Förskolechef 0850847678
FöretagStockholms Stad, Farsta SDF, Förskola och fritid, Farsta strands
AdressStockholms Stad, Farsta SDF, Förskola och fritid, Farsta strands
Storforsplan 36, plan 11, Farsta centrum
12322 Farsta
KontorsadressStorforsplan 36, plan 11, Farsta centrum
Jobbnummer 3250564
Observera att sista ansökningsdag har passerat.