Souschef till Universeum Göteborg

Scandinavian Service Partner / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Lerum eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Scandinavian Service Partner i Göteborg, Härryda, Ale, Borås, Malmö eller i hela Sverige

SSP, The Food Travel Experts, är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om drygt fem miljoner kunder varje vecka. Företaget har verksamhet på fler än 140 flygplatser och 250 järnvägsstationer samt driver över 2 150 enheter i mer än 30 länder över hela världen. SSP har en bred portfölj av över 200 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Bonne Journée, Pizza Hut, Caviar House & Prunier samt det ledande japanska varumärket Ajisen Ramen, liksom attraktiva koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och Bambini Wine Room i Sydney.

Universeum är ett Science Center med syfte att öka intresset för naturvetenskap och teknik hos barn och ungdomar. Sedan starten 2001 har nästan 5 miljoner besökare kommit till Universeum och upplevt en ångande regnskog med apor, kajmaner och pilgiftsgrodor, gigantiska akvarier med bl.a. hajar och muränor samt teknikavdelningar fyllda med spännande experiment. På Universeum finns också Robertas restaurang och café Tukan. När huset är stängt finns möjlighet att hyra huset för middagar, mottagningar och liknande arrangemang och få en helhetsupplevelse med spännande guidningar, mat och dryck bland hajarna eller någon annan av de unika miljöerna Universeum erbjuder.
Läs mer på www.universeum.se

Souschef
Vi är inne i en stor förändringsfas då behöver vi stärka upp vårt team i köket med en Souschef.
Du kommer att ha en viktig roll tillsammans med köket att driva vårt kvalitetsarbete framåt.

Publiceringsdatum
2014-11-24

Dina arbetsuppgifter
Du leder och fördelar arbetet för dina medarbetare. Arbetet är utpräglat driftsorienterat. Som Souschef är du tillsammans med Produktionschefen ytterst ansvarig för att den mat vi serverar håller våra höga kvalitetskrav! Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar.

Din personlighet
Du måste ha stor passion för matlagning, service och kvalité! Självklart har du en helhetssyn på restaurangverksamhet, är gästorienterad och ser alltid till gästens bästa. Vi värderar att du är nytänkande, flexibel, initiativrik, entusiastisk och kreativ och självklart kan laga riktigt god mat! Du är också självgående, driftig, ödmjuk, lyhörd och har ett stort intresse av att hela tiden vidareutveckla och förbättra verksamheten.

För befattningen krävs:
• relevant yrkesutbildning
• att du behärskar Word och Excel
• kunskap i restaurangekonomi
• erfarenhet av arbete som Souschef eller liknande tjänst är meriterande.

Känner du att det här stämmer in på dig är välkommen att skicka in en ansökan. Skriv och berätta om dig själv, din bakgrund och om varför du är intresserad av jobbet. Observera att intervjuer sker löpande och att tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden gått ut.

Arbetstider och omfattning
Heltid Tillsvidare

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2014-12-15
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Scandinavian Service Partner

Adress
Scandinavian Service Partner
Universeum Södra vägen 50
40020 Göteborg

Kontorsadress
Universeum Södra vägen 50

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2078637

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Scandinavian Service Partner

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Scandinavian Service Partner: